ilustrační foto: pixabay.com
To nestačí
4. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
5.5.2018 11:06
Děkuji Zuzaně P. za odpověď a myslím si, že se mnou budou souhlasit i další přispěvatelé i60, kterým redakce výběrem zajímavé titulní fotografie získala čtenáře.
Marie Doušová
4.5.2018 16:47
Zuzano, kde se to ve Vás bere. To snad ani není možné umět se takto vyjadřovat v básni . Jste úžasná, nemám více slov. Je to krásné. Dík! Mohu číst Vaše básně ráno, večer a i v noci a vždy mě potěší a vezmou za srdce.
Zuzana Pivcová
4.5.2018 16:47
Jana K.: Pokud si autor nedodá fotografii sám, dávám ke čtenářským příspěvkům titulní snímky já, tedy i sobě. :-D
Jana Šenbergerová
4.5.2018 14:45
Stále překvapuješ, i když víc snad už překvapit nelze. Tvé verše jsou neklamným důkazem toho, že i dokonalost může být ještě dokonalejší, je-li trvalá. Vždycky mě potěšíš, i když nejsem adesátem.
Jana Kollinová
4.5.2018 12:30
Líbí se mi verše a líbí se mi i ilustrační fotografie. Vybírá si je autorka sama? Pokud ne, je další talent v pozadí, který výběrem ilustrační fotografie autorčino dílo umocní. Kdo je oním neznámým?
Jiří Libánský
4.5.2018 11:58
Troufám si tvrdit, že žádný jiný básník si neumí udržet při takové produktivitě stále tak vysokou kvalitu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA