Ilustrační foto: pixabay.com
Zážitek z roku 2017
30. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
31.1.2018 09:28
Ahoj Ludmilo, Také moc ráda chodím na dlouhé výlety. Do kopce moc nemiluju, ale mám ráda hory a tak chodím jen když je s kým. S íčkem jsem byla loni na Radhošti a bylo to prima i když pršelo a promokli jsme až na kůži. Jsme stejně staré, tak tobě i sobě přeju, ať nám to ještě dlouho šlape. *****
Zdenka Jírová
30.1.2018 23:17
Gratuluji Vám k takovému úspěchu. Já mám podobnou zkušenost s odhadem svých sil. Také jeden ů výletík" pěšky , prý jen 2 km. Byla jsem před operací s kolenem, které mě hodně bolelo. Vyšla jsem, ale bylo mnohem dále a koleno mi úplně vypovědělo službu. Vůbec jsem nevěděla, jak se dostanu zpátky. Naštěstí se našla jedna rekreantka, která tam byla autem a vzala mne zpět. Byly to strašné okamžiky bezmoci.
Alena Tollarová
30.1.2018 21:14
Máte můj obdiv a je škoda, že jste tento zážitek nenapsala už před měsícem, kdy běžela soutěž Zážitek roku. Určitě by se neztratil. Naopak!
Zuzana Pivcová
30.1.2018 20:01
Někdy je lepší, když člověk nezná předem pravý stav věcí, protože by to možná vzdal. I když jsem o něco mladší, tak takové nečekané túry, kdy jsem si myslela, že nebudu muset ujít tolik kilometrů, znám. Napsala jste to moc hezky.
Věra Ježková
30.1.2018 19:07
Paní Ludmilo, ve vašem věku úctyhodný výkon. Po osvobození z výtahu, kde jsem uvízla sama jen se svou klaustrofobií, bych panáka potřebovala taky. Ale byla by to becherovka.
Lidmila Nejedlá
30.1.2018 18:54
Paní Ludmilo, stanovili jste si cíl a se sebezapřením ho zdolali. Jste dobří. Hodně zdraví!
Naděžda Špásová
30.1.2018 15:23
Klobouk dolů. Na Pravčické bráně jsem byla několikrát. Je to krásný skalní útvar a my jsme měli to štěstí, že jsme byli přímo na ní. Dneska už se to nesmí. Je to lesem docela štreka obdivuji vaší výdrž. :-)
Jana Šenbergerová
30.1.2018 15:06
Šla jsem to podstatně mladší a dalo mi to pořádně zabrat. Důležité je, že jste to ve zdraví zvládli tam i zpět a jako bonus vám zůstal dobrý pocit a hezká vzpomínka. Mně se zase líbí, že jste nám o tom tak pěkně napsala.
Mirek Hahn
30.1.2018 14:08
Dobrý výkon, ....i když trochu riskantní :-) Pamatuji si, jak je ten výstup namáhavý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA