Bojuj!!!
Foto: autorka

Bojuj!!!

26. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Potřeboval bych, Květinko a Helenko, víc těch palečků k držení. Věřím, že vás čeká ještě hodně pěkných a veselých zážitků. Moc vám fandím oběma. ♥♥
Jitka Hašková
Helenko, také přeji Květince uzdravení a těším se na lepší zprávy. Je to hrozné, jak jsou řidiči aut bezohlední a ještě asi hledají známé, kteří jim dosvědčí, že jsou nevinní, i když je to absurdní.
Elena Valeriánová
Uz bychom si zasloužili nějakou dobrou zprávu o naší kamarádce Květince. Neznám usmėvavejšího človíčka. Květinko, jsme s Tebou, prosím, snaž se! Helenko *****, díky.
Naděžda Špásová
Není co dodat. Snad jen, že držím palce a věřím, že bude zase dobře.
Zuzana Pivcová
Helenko, díky, žes tenhle příspěvek napsala. Hned jsem ho zařadila. Lidský život je prvořadý a pak teprve různé politické a názorové rozbroje. Věřím, že Květinka tu spoustu energie, která k ní míří, vnímá a úspěšně zpracuje!!
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Květinko moc na tebe myslím, věřím, že zase nám zahraješ scénku "Králíci v klobouku", která se mi nejvíc líbila v loni na táboře na Rališce. Těším se, že přijedeš na sraz do Plzně. Máš stále rezervované lůžko v bungalovu. Tak se drž - máme tě rádi.
Dagmar Bartušková
Květo, myslíme na Tebe, bojuj!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%