Ilustrační foto: ingimage.com
Kam se poděli pěkní muži?
6. 2. 2018Přerostlá mimina. Tuleni. Zženštilí chlapečci. Tak označují ženy ve věku nad padesát let současné mladé muže. Všimli jste si, jak se změnil ideál mužské krásy? Mladíci, kteří jsou nyní považováni za idoly, se starším ženám zpravidla vůbec nelíbí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
6.2.2018 22:30
Ono také dost mladých děvčat hledá spíše starší kluky, protože ti mlaďoši jsou dost domýšliví a čekají, že jim každá padne k nohám. Také se mi líbí víc kus chlapa, než nažehlený vycmrndlý manekýn
Hana Rypáčková
6.2.2018 14:30
Ten na tom ilustračním fotu se mi zrovna líbí, jen by se mohl taky otočit ... :-) Vítám Hanku Šimkovou...
Libor Farský
6.2.2018 12:06
Velmi zajímavé je, že k ideálům mužské krásy ve starém Řecku patřil malý penis, je to vidět nejen na krásných sochách, ale lze se o tom i dočíst.
Dana Tomanová
6.2.2018 11:16
Hani, myslíte charisma ? :-))) Tak to je jasné, to už je obsaženo v tom, že "se líbí".
Hana Šimková
6.2.2018 10:38
A co takhle sexepíl dámy? Když ho má, může být i ošklivý, ale žádná žena ho jako ošklivého nevnímá.
Zuzana Pivcová
6.2.2018 09:35
V raném mládí se mi líbil zjemnělý Karel Gott, zatímco mé kamarádce Waldemar Matuška. Myslím, že to bylo výchovou, že jsem za drsnějším zevnějškem s obavami cítila nějakou hrubost, které jsem se bála. Pak mě ještě nějakou dobu tmavovlasé typy na pěšinku držely, ale kde jsou ty časy. Jsme sice opět u toho, že je to velmi individuální a že zevnějšek není u člověka to jediné a hlavní, ale říkám to obecně. Občas v městské dopravě nenápadně sleduji mladé dvojice. Vzhledově zženštilí chlapci mají i takový celkový nemužný projev. Stojí a dívku sami nevezmou za ruku, neobejmou. Veškerá více než dostupná iniciativa je na stranách suverénních dívek, které se na chlapce věší, hladí je, špulí ústa k polibku nebo rovnou samy líbají. Chlapci jsou jak jejich panenky. :-D
Dana Tomanová
6.2.2018 09:11
Mně se také líbí "obyčejní chlápci od vedle", kteří vypadají jako chlapi a chovají se jako chlapi, jsou upravení jako chlapi, nekradou mi lak na vlasy a moji kolínskou :-)
Věra Ježková
6.2.2018 08:33
Moc hezký článek. Ale vkus byl rozdílný vždy. Např. na fakultě se líbili mé kamarádce „chlapečci“, zatímco mně „chlapi“. Zůstalo mi to dodnes. Proto na mě nepůsobí např. Alan Delon. Líbí se mi třeba Anthony Hopkins, Jack Nicolson, Geoffrey Rush (to je ten logoped v Králově řeči), Václav Voska. Kdysi dávno Olda Šetrnej. A samozřejmě ten můj. Taky se mi líbil Charles v seriálu MASH. Byla jsem zklamaná, když jsem se dozvěděla, že není na holky. A co na to klasikové? „Mužům sluší spíše zanedbaný zevnějšek než zbytečná fintivost.“ Ovidius „Není smutnějšího podívání nad muže před zrcadlem.“ Jan Neruda
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA