Při jídle se nečte. Nebo ano?
Foto: autorka

Při jídle se nečte. Nebo ano?

23. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Já při jídle nečtu, ale jím u televize. Nějak mi nechutná sedět sama u stolu, tak mám alespoň společnost. Když tu mám vnuky nebo nějakou návštěvu, tak je to vždy u stolu.
Jana Šenbergerová
Už při jídle nečtu, ale když jsem byla sama, bývala četba často mým společníkem u stolu. Zvykla jsem si nic mezi jídly nepojídat, takže se věnuji jen jedné činnosti. Líbí se mi, že jste to napsala, i to, jak jste to napsala. :-)
Blanka Macháčková
Já při jídle nečtu. Neumím to. Buď bych nejedla, nebo nečetla. Obdivuji ty, kteří to zvládnou.
Dana Tomanová
Také čtu při jídle...a v práci jím i u počítače.
Hana Rypáčková
Když už muž se żenou nesnídá....Většinou tedy snídám u PC, ne u knihy.Někdy se ovšem koukám oknem na kopečky...Když je hezky.
Jana Baloušková
V mládí jsem často jedla při čtení nebo učení. Tehdy jsem měla ideální váhu. Kdybych to zkusila dnes, tak neprojdu dveřmi. Ani u PC nic nejím a nepiji, při mé nešikovnosti by to odnesla klávesnice, i tak jí mám zapatlanou a nevím od čeho.
Marie Ženatová
Když jsem sama doma tak jím nejvíc u televize...
Zuzana Pivcová
Pokud bych stolovala s někým, tak si rozhodně číst nebudu. Ale kvůli úspoře času, když přijdu domů, tak mnohdy sednu k PC a zároveň u toho jím. Vím, že to není dobré. Jednou jsem se tu před nějakým rokem zmiňovala, že jsem při čekání na odlet seděla na letišti v kavárně a tam jsem zažila odborníka na etiketu pana Ladislava Špačka s partnerkou. Seděli proti sobě a každý držel před sebou rozevřenou plachtu novin. Tak spolu komunikovali. Musela jsem se smát. Svět chce být klamán.
Jitka Hašková
U PC jako bývalý profesionál jenom piji.
Helenka Vambleki
Já už jsem z té moderní doby, já jím u PC. Pak vyklepu klávesnici a jede se dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%