Ilustrační foto: CK SEN
Kalendář cestovatele: Nejlepší destinace na každý měsíc
16. 1. 2018Plánujete dovolenou na letošní rok? Zde je praktický kalendář s doporučenými destinacemi na každý měsíc. Čtěte, jaké tam bude počasí a která místa na cestách nevynechat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Novotná
20.1.2018 00:54
http://www.summittour.cz/mazurska-jezera-a-panstvi-nemeckych-rytiru/?produkt=275167 odkaz nejen pro Květu Říčánkovou
Jarmila Komberec Jakubcová
17.1.2018 13:52
Ano v Třeboni jsem byla před třemi léty na lázeňský vánoční pobyt v .lázních Bertina. Moc pěkné lázně - lepší než Aurora a i okolí se mi líbí.
17.1.2018 11:45
Kapverdy jsou skutečně nádherné, byla jsem tam 2x v únoru a březnu. Jen trochu více větru tam fouká ale jinak non stress jak říkají kapverďané. Thajsko jsem také poznala na měsíčním pobytu. Je tam velmi lacino jak jídlo, tak i oblečení. Za pár dnů letím do Ománu na 12ti denní poznávačku a pak mně čeká Gruzie. Tam chci hlavně vidět jejich kláštery. Cestování je můj koníček - co vydělám to procestuji.Z důchodu bych se tak podívala na třeboňské rybníky.
Dana Puchalská
17.1.2018 08:53
Jsou to krásná místa. Kamarádka byla na Kapverdách a.přijela vyloženě nadšená. Já preferuji místa s kratší dobou letu. Zajímalo by mně Porřugalsko nebo Malta. Ale do léta času dost.
Blanka Macháčková
17.1.2018 07:59
Na tyto destinace je třeba mít našetřeno. Nedám dopustit na poznávací zájezd Thajska. Neočekávala jsem od toho mnoho, ale bylo to úžasné. Mí příbuzní žijí skromně, ale už mají objetý celý svět. I teď v důchodu cestují. To, co si přivydělají, dávají do cestování. Zimu je milé částečně přečkat v teple. Hodně to nabíjí.
17.1.2018 07:50
Mám osobní zkušenost, že i v zimě se dá zaletět do bližších destinací jako jsou třeba Kanárské ostrovy - byla jsem tam letos přes Vánoce a Nový rok. Koupala jsem se jak v moři, tak i ve vyhřívaném bazénu, opalovala - jen den je kratší než v létě.Také Egypt či Izrael jsou jen 4 hodiny letu. Thajsko je nejméně 12 a Kuba 10 hod.V dubnu je krásně na Madeiře a v únoru na Mallorce již kvetou mandloně. Já už do vzdálených zemí kde se letí více než 5 hod. nelétám. A v létě chci poznávat naše hory a místa, která neznám. Jinak miluji pobyt v termálních lázních v Maďarsku či na Slovensku. Je toho ještě hodně kam je možno se podívat. Vše záleží na zdraví a financích a také chuti cestovat.
Jaroslava Handlová
16.1.2018 23:23
Některé z těchto tipů už jsou pro mě krásnou vzpomínkou na zážitky v Thajsku, nebo v Keni. Z těch dalších bych měla chuť na kteroukoliv destinaci, ale s prázdnou kapsou už to nepůjde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA