Kalendář cestovatele: Nejlepší destinace na každý měsíc
Ilustrační foto: CK SEN

Kalendář cestovatele: Nejlepší destinace na každý měsíc

16. 1. 2018

Plánujete dovolenou na letošní rok? Zde je praktický kalendář s doporučenými destinacemi na každý měsíc. Čtěte, jaké tam bude počasí a která místa na cestách nevynechat.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Já to vnímám jako určitý přehled, z kterého by si případně někdo lépe finančně zajištěný jeden zájezd vybral. Určitě to nemělo za účel podráždit seniory při jejich výši důchodu. Já např. bych jela jen na Island. Ostatní destinace jsou pro mě už příliš vzdálené.
Květa Řičánková
Také mně lákají Mazury,lázeňská města na pobřeží Baltu.Tam snad žádná CK zájezdy nedělá,všichni chtějí jen na jih.
Jana Šenbergerová
Kdybych na to měla, asi by mě zajímal Island a Nový Zéland. Vzhledem k tomu, že mám jiné finanční plány, vystačím s dokumentárními filmy, kterých je spousta a vyjdou mě levně/ji. Těším se i na články s fotografiemi, kterými nás potěší ti, kteří se do světa vydají.
Elena Valeriánová
A kdy do Chorvatska, Slovinska a k Mácháči? Toužím jet na dovolenou třeba na polské Mazury. Být tam týden nebo dva a nebýt vázaná programem cestovky. Ale na dlouhé cesty si autem už netroufáme, tak to bude jen nesplněný sen. Destinace, které jsou uvedeny v článku, tak trochu z říše fantazie pro normální české důchodce z kraje s vysokou mírou nezaměstnanosti. Kde nepracuje spousta lidí produktivniho věku natož pak důchodci.
Jarmila Komberec Jakubcová
Na Kubě jsem byla před léty v únoru a tam začínalo krásné jaro, koupali jsme se v moři i v bazénech a slunili.V polovině února letím do Ománu.Doufám, že tam bude teplo.Jinak třeba v Maroku jsem byla od 1. března ale koupání v moři nebylo. Ale jinak báječné počasí na poznávačku.
Jarmila Fialová
Bezva destinace pro české důchodce

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%