Tříkrálová vzpomínka
Foto: autorka

Tříkrálová vzpomínka

16. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Děkuji za všechny komentáře, každý mě potěšil. /// Dnes bych se tam sama autem nevydala, vzhledem k náhlé proměně počasí a sněhové kalamitě na Vysočině, by to bylo zbytečně riskantní. Navíc jsem se dnes ani nesnažila z auta ometat sníh, padalo postupně a dost hodně. Ale na pěknou procházku na okraj města to byl opět čas, jak pro mě stvořený.
Marie Seitlová
Jaruško krásně jsi se prošla a já s Tebou.
Elena Valeriánová
Teď čtu v domově Když v ráji pršelo od Otčenáška. Kniha je psaná libozvučnou češtinou a já se v její kráse přímo kochám. Tak jsem se kochala, milá Jarko i při čtení Tvé Tříkrálové vzpomínky. Čtivé, krásná čeština, pohlazení po duši doplněné fotečkami. Děkuji.
Blanka Macháčková
Někdy jsem hrozně ráda sama. A tento výlet byl pro rozjímání jako stvořený. Hezké čtení.
Alena Tollarová
To jsi, Jarko, udělala krásnou tečku za vánočním časem. A myslím, že sis výlet o samotě užila, dobře Tvým pocitům rozumím. Taky se ráda toulám sama.
Jana Šenbergerová
Jaruško, krásně sis ten den užila. Já při čtení také. Dík.
Naděžda Špásová
Jarko, opravdu jsem si početla. Tiše ti závidím, já řidičák nemám, takže jsem závislá na rodině. Musím žadonit, když někam chci. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Marie Novotná
Dagmar Bartušková
Milá Jarko, procházela jsem se lesní říší s Tebou. Článek se tak hezky četl. Díky!
Hana Polednová
Moc hezká vzpomínka a krásně napsaná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%