Foto: autorka
Mlhavá féerie, díl 2, za městem
15. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
17.1.2018 00:11
Já v mlze foťák nevyndavám. Vidím, že se mám co učit. Hezky napsané, moc zajímavé fotky i procházka přínosná pro zdraví - mlha pozitivně působí na pokožku. Já jsem se dnes pro změnu procházela v chumelenici.
Lidmila Nejedlá
16.1.2018 00:22
Zase jsi courala v mlze a nafotila hřbitov, to mě zaujalo a také dutohlávky sobí, co vypadají jak postavičky z jiné galaxie. Těším se na další tvé courání, Alenko.
Elena Valeriánová
15.1.2018 22:51
Miluško, díky za poučení. O ledových vlasech na dřevě jsem neměla ani potuchu. Je to úžasné a od teď je budu hledat.
Alena Tollarová
15.1.2018 22:01
Díky vám všem, kdo se se mnou nebojíte vydat do mlhy. Eleno, doufám, že koberec se neoznačkoval moc (nejsem pojištěná). Ale nejvíc mě teď dostala Miluška. Měla by ses jmenovat Blešková, protože jsi hbitá jako jmenovaný jedinec a skočila jsi do jiné dimenze. Vůbec mě nenapadlo, že jsem možná vyfotila dost neobvyklý jev, ale jak jsem se dívala, mohou to ledové vlasy být. Dneska už bych je asi nenašla. Eleno, dám zítra celou scenérii na FD. Škoda, že sem nejde přidat další fotka.
Olga Štolbová
15.1.2018 18:27
Alí,krása krásoucí. Ještě mě nenapadlo fotit v mlze, ale kdo umí... a ty, fakt, umíš. ********
Hana Polednová
15.1.2018 17:25
Álo, i o takovémto počasí se dá psát s láskou. A fotky vypadají tajemně a zajimavě. Obojí dohromady*****
Elena Valeriánová
15.1.2018 17:10
Dnes jsem přečetla článek a natěšená hned prohlížela fotky, dvakrát po sobě. A jak se tak kochám a piju si kafíčko, chci hrnek se zbytkem kávy postavit na stolek - po paměti. Vedle, hrnek letí do!u a káva značkuje koberec :-( Ale kochala jsem se ráda. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA