Já se zaběhnul ...
Foto: autorka

Já se zaběhnul ...

14. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Dojemný příběh se šťastným koncem. A tak to má být!
Hana Polednová
Hezké povídání o Rexíkovi a věřila jsem od začátku, že to dobře dopadne. Hlavně, že se dostal do rukou hodných lidí a mohl se vrátit domů.
Elena Valeriánová
Nejhorší byly ty představy. Přejede ho auto, napadne jiný pes, chytne ho nějaký zloduch ... atd. Jméno má náš pes, ač vzrůstu malého, po televizním Komisaři Rexovi. Vnoučata chtěla Rexe.
Marie Seitlová
Elen, bylo to napínavé a bála jsem se, jak to dopadne. Rexík je doma a to je fajn.
Marcela Pivcová
Dovedu si představit, co jste prožívali. Mně před léty jednou na chalupě zmizela kočka Naďa, kterou jsme někdy pouštěli na dvůr, aby se proběhla. Tehdy jsme všechno prohlédávali, volali, až ji kamarád objevil venku za plotem. Trvalo to snad jen půl hodiny, ale ty nervy! (Po cestě za plotem jezdí dost aut). Od té doby jsem už kočku volně nepouštěla.
Eliška Murasová
Docela jsem se bála, že se nenajdete, jsem ráda za šťastný konec! Hezky se to četlo.
Olga Štolbová
Elen díky, také mě to dojalo. Vzpomněla jsem si na moji Mišulku, jednou nebyla celou noc, ale ráno seděla u dveří. Ta radost a úleva... ♥
Helenka Vambleki
Byla jsem napnutá jak struna!!!
Zdenka Jírová
To je hrozné, když se ztratí naše milé zvířátko. Vy jste měla štěstí, že jste ho našla. Mně se ztratil na 14 dní kocour- nikdy se netoulal tak dlouho - a pak mi přišel domů jen umřít, někdo ho otrávil. Je to už řada let, ale stále nemohu pochopit , jak mohou být někteří lidi tak krutí.
Zuzana Pivcová
Taky jsem si myslela, že je Rex velké plemeno psa, asi díky tomu kdysi oblíbenému seriálu Komisař Rex. Myslím, že to "zaběhnutí" jste si zažili všichni a že i Rex si z toho vzal poučení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%