Ilustrační foto: pinterest.com
Ideální oblečení pro dámu. Volné nebo přiléhavé?
13. 1. 2018
Máš hezkou postavu, proč nosíš všechno volné? Protože jsem stará, úzký svetřík si nemohu dovolit. Má se žena oblékat podle své postavy nebo podle věku? Neřešily jste někdy takový problém?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
13.1.2018 18:50
Ano, hezké, vybrala bych si. Jen si neumím představit, jak se chodí na těch mnohacentimetrových podpadcích....
Eva Mužíková
13.1.2018 17:50
Mně se líbí č.3. Ale jak se tak na fotky dívám, myslím si, že právě tento typ žen problémy s volbou oblékání nemá. Kde jsou ty o kterých se ve článku píše??
Alena Várošová
13.1.2018 17:40
Souhlasím s Ivanou,celkem outfity pro starší dámy se mi celkem líbí.Nelíbí by se mi model č.2 a posed té dámy, dá-li se to tak nazvat..To se nehodí pro mladou ženu,natož starší dámu.Tak může sedět někde u ohně a opékat si špekáčky. Pro hodně žen článek inspirativní.Každá žena by měla vědět co jí sluší,čeho se má vyvarovat.Doba pokročila a v každé televizi jsou pořady o módě a v každém tisku, se o těchto tématech píše.Hezký večer.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA