FOTO: autorka
Lékaři léčí, hudba uzdravuje
12. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
15.1.2018 14:46
Věřím na "zázračnou moc hudby" a kolikrát mne už uzdravila, ani nespočítám. Určitě je působivější, když si sama zahraju, případně i zazpívám. To vyžaduje soustředění jenom na ni - a mé předchozí myšlenky začnou ztrácet na intenzitě.
Věra Ježková
14.1.2018 15:19
Nemám hudební sluch, neumím zpívat, natož na něco hrát. Hudbu si moc často nepouštím – když, tak pro radost. Na smutek jsem to ještě nikdy nezkusila. Myslím, že veselá by mě nerozveselila a smutná jen podpořila v náladě.
Hana Rypáčková
14.1.2018 09:33
Když se to umí, uzdravuje. Včera jse poseděl u kláves a učila se pro vnoučka písničky, bolí mě v zádech.....Ale zábava to bude....
Zdenka Jírová
14.1.2018 00:19
Už jsem se v životě musela ledasčeho vzdát a smířila jsem se s tím. Co bych ale určitě nemohla,zůstat bez hudby. Hudba je pro mne to nejlepší, co člověk vytvořil. Opravdu hudba uzdravuje.
Zdenka Jírová
14.1.2018 00:16
To se mi líbí, dříve, když byla dcery mladší, jsme také doma hrály a zpívaly. Jedna na klavír, jedna na kytaru a já zpívala a učila je různé písničky " k táboráku", které jsem znala. Byla to nádherná rodinná pohoda.
Karel Hyndrák
12.1.2018 16:04
Naďo,kup mu na banjo tlumítko.Nasazuje se jako hřebínek na kobylku. V nouzi postačí dva kolíky na prádlo ze stran kobylky (vodorovně). Já takhle musím hrát doma.
Alena Tollarová
12.1.2018 12:12
Já tedy nemám hudební sluch, neumím na nic hrát ani zpívat. Ale hudbu miluji a provází mě od dětství a od rána do večera. Fandím všem, co si s hudebními nástroji rozumějí a přinášejí radost nejen sobě, ale i druhým. Tak ať Vám to pěkně zní!
Marie Doušová
12.1.2018 10:44
Vždy jsem obdivovala moji kamarádku , která hrála na klavír už od dětských let. Jí to moc nebavilo , ale já ji vydržela poslouchat celé hodiny.Naďo je krásné , že se stále věnujete hudbě, neboť není nic krásnějšího se do hudby zaposlouchat a zahodit všechny starosti za hlavu a vnímat jen tóny hudby. Ať Vám hudba stále přináší jen radost a dobrý pocit , že to obohatí i vaše okolí. Moc fandím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA