Medvídci našeho dětství
Ilustrační foto: pixabay.com

Medvídci našeho dětství

9. 1. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Jen pište, Naděždo, hezky se čtete. Je to divné, ale já si žádného medvěda z dětství nedokážu vybavit.
Naděžda Staňková
Zdravím a upřímně děkuji všem za "medvědí" nadílku hvězdiček!!! Hodně mě překvapilo i hodnocení od mužů, je to moc milé, díky všem. Večery jsou ještě pořád strašně dlouhé a když mě budou bolet prsty od háčkování, tak sednu k písíčku a něco pěkného zase napíšu. Přeji všem štěstí při dnešních volbách.
Marcela Pivcová
Vzpomněla jsem si samozřejmě na medvědici Kateřinu (jen Zuzka mě svou vzpomínkou předešla), myslím, že jsem ji měla i o trochu raději než mrkací pannu a měla jsem velikou radost, že šaty panenky padly velikostí i medvědici.
Elena Valeriánová
V mém dětství žádný plyšový medvídek nebyl. Ale spousta plaváčků za korunu (asi stejný model jako u Alenky V.) A taky panenky za tři koruny. Teď mám jednoho medvídka vlastního a několik, co tu zbyly po vnoučatech.
Hana Rypáčková
Já jsem byla medvědí máma a v kočárku jsem vozila místo panenky medvěda.Můj poslední méďa je od Milana v padesáti.
Naděžda Špásová
Pokud si pamatuju, a moc toho není, tak jsem nikdy nic plyšového nedostala. Prostě hračky se u nás moc nenosily. Naďo, jste dobrá, že si takové detaily pamatujete.
Marie Doušová
Přesně takového míšu vycpaného pilinami jsem měla a také bručel. Všude jsem ho sebou vláčela. Moje sestra byla o 3 roky starší a mého medvěda nesnášela.V létě jsme měli na zahrádce vaničku , kde jsme se cákaly . Setra mi řekla , že jsem sobecká ,když míša se jenom dívá a já se koupu.Tak mi ho pomohla do vany nacpat. To zděšení, když voda mizela a můj míša nešel vytáhnout. Moc jsem se pro něho naplakala . Maminka ho sice vytáhla a pověsila na zahradě na šňůru aby se vysušil. Už nikdy nebručel . Stejně jsem ho měla ráda i když už byl ošklivý , jak tvrdila moje sestra.
Věra Ježková
Myslím, že jako dítě jsem medvídky neměla. Jednoho velkého měli známí, k nimž jsme jezdili o prázdninách. Do autobusu bych s ním klidně nastoupila, pokud bychom se oba vešli. (Když mi bylo asi třicet, přál si můj tehdejší přítel jet autobusem s nafouknutou takovou velkou červenou krávou. Nerada, ale svolila jsem. Budili jsme pak všeobecné veselí a bylo to fajn.) Doma mám (nejen) plyšové ježečky.
Alena Vávrová
Bohužel jsem v dětství méďu neměla, brala bych i docela malého, tak jak byly miniaturní i moji plaváčci za korunu. Tak jsem si to vynahradila později skrze své děti a ještě později jsem si pár muchlovacích medvídků koupila sama. Někteří se bohužel neosvědčili, tak museli do pračky a z domu. Takový menší medvědí ansábl na lapání prachu ale stále mám. Vnučky již vyrostly, tak bude na řadě Kubíček, aby je občas vyprášil.
Libor Farský
To já bych se jet autobusem s medvídkem i medvědem rozhodně nestyděl a vychutnával bych si obdivné pohledy nejen dětí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%