FOTO: redakce
Naše středeční setkání v redakci
7. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
11.1.2018 12:31
Pokud se na někoho z vás účastníků středeční párty v Praze nedostala moje knížka Maléry a já, tak mi napište na malery@tima-liberec.cz, přidejte adresu a číslo účtu a já vám ji pošlu za 100 Kč + poštovné 30 Kč. Podle účtu poznám, kdo mi dodatečně zaplatí. Děkuji.
Jitka Hašková
10.1.2018 09:52
Všechny pozdravuji. Moc jsem se těšila, ale nemohu přijít. Stále mi není dobře.
Marie Franková
10.1.2018 07:46
Přeji Vám úžasné chvíle při tomto setkání, snad se tato příležitost bude brzy opakovat a zúčastním se také. Těším se předem na fotky, doufám, že budou....
Naděžda Špásová
9.1.2018 19:21
Tak ještě jednou. Všichni si ten zítřek v Praze užijte. Já se budu těšit na Plzeň. :-)
Marie Novotná
9.1.2018 17:01
Také se těším Evo a nebudeme to jen my,kdo se rád pokochá krásou Prahy před začátkem setkání.
Dana Puchalská
9.1.2018 08:57
Tak jsem se těšila že ve středu přijdu,ale zuby si řekly že mně potrápí a tak z toho není nic. No nevadí. Přeji všem pěknou pohodu a dobrou náladu. A už se těším až se podívám na fotky. Krásný den přeje Dana.
Eva Balúchová
8.1.2018 21:44
Vzkaz pro Ilonu Kolářovu.Já bydlím docela na samotě,když jdu ven,potkám občas nějakou babičku nebo maminku s dětmi.Město je mě vzácné a v Praze je toho tolik k vidění.Doufám,že si čas od příjezdu vlaku do začátku setkání užijeme.
Jan Raška
8.1.2018 21:04
Dobrý večer, paní Várošová, jistě nejste sama, kdo může mít pocit křivdy, že nezískal tu či onu cenu nebo že jsme někoho nepochválili více či nedostatečně. Náš portál a jeho čtenářstvo se, k naší radosti, stále rozrůstá a není už v našich silách "být u všeho". Nejsem si ale vědom, že byste na soutěži krásy (nevím, jak se jmenovala), reprezentovala náš portál, jak píšete. My jsme nikoho do žadné takové soutěže nenominovali. To ale neznamená, že vám úspěch nepřeji, dodatečně - a s omluvou, že pozdě - vám gratuluji. A že jste nebyla v této poslední soutěži vybrána redakcí? Tak to si určitě říkají i další soutěžící. Nejraději bychom vždy ocenili všechny, kteří si dají tu práci a do soutěže svůj příspěvek vyšlou, ale holt tolik cen nemíváme a jako v každé soutěži jsou holt vítězové a poražení... Tak třeba vám to vyjde příště.
Jana Šenbergerová
8.1.2018 19:01
Gratuluji výhercům a děkuji všem, kteří sice nevyhráli, ale zúčastnili se a potěšili tak spoustu svých čtenářů.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA