Dagmar Bartušková
6.1.2018 19:28
Ať chceme nebo nechceme, největší ambice má nynější prezident. Koho bych tam chtěla mít já, to si nechám, s dovolením, k volbám.
Soňa Prachfeldová
6.1.2018 17:44
Každý má svoji svobodnou vůli volit dle svého názoru a přesvědčení. Chápu, že některý velmi starý člověk dá na radu toho, kterému důvěřuje.
Oldřich Čepelka
6.1.2018 17:11
Kouzelná tragikomedie. Mluvím s tetou švagrové, je jí přes 90:
Půjdete k volbám? - No samozřejmě. - A koho budete volit? - Přece Zemana. - A proč? - Všichni říkají, že je hodnej a bere se za nás. - Aha. A co Horáčka? - Toho neznám. - A Drahoše? - Taky neznám. Asi nějakej bohatej? - Hm. Ale myslíte, že s tímhle prezidentem vydrží celý národ dalších pět let? - No to já nevím, já stejně mezitím umřu.
Hana Polednová
6.1.2018 14:43
Vyplněno, jsem rozhodnuta jít volit i v druhém kole, bez ohledu na to, jak dopadnou první volby.
Oldřich Čepelka
6.1.2018 13:47
Nevadí mi, že je někdo vlastenec, ani já se za to nestydím a nikdo se nemusí stydět za tu hospodu. Jen jsem chtěl říct dopoledne připomenout, že vlastenectví a slovanství není žádná zvláštní kvalifikace pro prezidenta. To je přece samozřejmé a u ostatních kandidátů to je taky. Ale v čem on je větší Slovan než každý jiný? Že nahrává ruským zájmům? V tom vidíte slovanství? A dokonce ani Zeman pro mě není nepřijatelný, opravdu ne. Ale tak na 8. nebo 9. místě. V 1. kole volím z trojice FiHoDr.
ivana kosťunová
6.1.2018 09:47
Horší zdravotní stav přiměřený věku, by neměl být překážkou při výkonu prezidentské funkce. Mohla bych jmenovat několik příkladů z historie. Ostatně ani náš první porevoluční prezident neoplýval pevným zdravím. Kdybych měla volit podle vzhledu, jasně by vedl Topolánek. Ale jestli by to byla dobrá volba, o tom dost pochybuju. Nestydím se za to , že jsem vlastenec a nemám potřebu vymetat kvůli tomu hospody. Poslouchala jsem debatu možných prvních dam, a kdyby to bylo možné, volila bych za prezidenta paní Fišerovou. Jenže kandiduje pan Fišer, o kterém toho moc nevím. No, mám na to ještě týden, zatím ale tápu.
Oldřich Čepelka
6.1.2018 09:18
Pro F. Pašingra: Vy máte na výběr jen jednu jedinou možnost? Většina lidí má svůj i plán B, když jim nevyjde ten A. Zkuste se ještě jednou zamyslet a 2. kolo absolvovat. Pro L. Veseckého: Vlastenců a Slovanů jsou plné hospody… A souhlasím se Z. Pivcovou. Po úmrtí Fidela Castra zůstali již v čele států jen dva praví kmeti, jeden z nich je ajjatolláh Chameneí v Íránu.
Věra Ježková
6.1.2018 09:18
To je tedy propracovaná anketa. Přiznávám se k Pavlu Fischerovi. Došla jsem k němu vylučovací metodou. (Např. je pro mě naprosto nepřijatelný M. Horáček.)
Zuzana Pivcová
6.1.2018 08:42
Prezident má svou zemi reprezentovat . K tomu je třeba být nejen vzdělaný a moudrý, ale být i v dobré kondici a mít, proč to neříct, i určitý kultivovaný vzhled. Ne, aby budil kritiku nebo soucit. A těch, kteří to měli na doživotí, si naše republika podobně jako SSSR už užila dost.
Marie Franková
6.1.2018 07:10
To Hana R.: Můj kandidát si také vede dobře a není to Zeman. Ale žádné nadšení - je to dle přísloví "mezi slepými jednooký králem". Volit půjdu jen z občanské povinnosti, ne z nadšení....
Načíst starší příspěvky