Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
František Pašingr
5.1.2018 23:25
V případě, že můj kandidát nepostoupí do druhého kola, tak již volit nepůjdu, protože volit proti někomu bez ohledu na kvality voleného mi připadá takové puberťácké.
Hana Rypáčková
5.1.2018 20:39
Politika je holt tvrdá.Jasně, že jsem to dočetla a odklikala .Sláva,můj favorit vede ve všech bodech.Ale nad 75 let je íčkařů nějak málo
Soňa Prachfeldová
5.1.2018 19:41
Dokonce jsem hlasovala nepřihlášena, snad to odešlo.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.1.2018 19:13
Občas se také překlepnu, jsme lidé omylní a tak mi "hrubka" nevadí. Budu v prvním kole volit Drahoše, v druhém každého - jen ne Zemana. Každý hlas rozhodne o tom kdo bude prezidentem ČR.
Lidmila Nejedlá
5.1.2018 19:05
Není to hrubka, stane se překlep.
Jiří Libánský
5.1.2018 18:40
Mnoho jiných lidí bude volit svého kandidáta, který by vrátil prezidentskému úřadu jeho vážnost, důvěryhodnost a původní poslání. Pokud by ve druhém kole voleb stanul Miloš Zeman, budou volit jeho protikandidáta, ať je jím kdokoliv. Tak i já. Mám jako favorita pana Drahoše. Připadá mi jako dostatečně rozumný, slušný, kultivovaný pro reprezentaci státu. Mírně konzervativní a přiměřeně proevropský. Také mi připadá, že bude spolupracovat s naší politickou reprezentací v tom, co je v zájmu naší země a nebude si hrát vlastní mocenské hry. Napsal jsem před časem článek. Ten popisuje můj pohled nejen na M.Zemana, ale hlavně na zbytečné hašteření. https://www.i60.cz/clanek/detail/14304/nejsem-zmanipulovany-primitiv-nazory-mam-vlastni
Jana Šenbergerová
5.1.2018 18:07
Hrubka sem, hrubka tam, s prezidentem problém mám. :-)
Hana Rypáčková
5.1.2018 15:58
Právě ta hrubka mě odradila to dočíst.Nebylo to schválně?Jako reklama?Že upoutá.
Marie Franková
5.1.2018 14:39
Milá redakce! Hrubka zrovna v prvním řádku - apolitický se píše s měkkým i po "l". Prosím opravte a pak můžete moji poznámku smazat. M.