Foto: autorka
Informace k příjezdu na setkání v "redakci I60"
4. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
5.1.2018 08:49
Někde to už popsal Radek, nevím kde, takže: z nádraží se dáš doprava parkem k tramvaji, sedneš do devítky směr centrum, vystoupíš na. zastávce Národní třída. Národní přejdeš a jsi na Perštýně. Tam se raději zeptej kudy na Staroměstské nám. Nebo zavolej, přijdu ti naproti. Lépe to neumím.
Helenka Vambleki
5.1.2018 07:20
Já jako opozdilec přijedu na hlavní až 13.50, protože ještě ráno pracuju a jedu z Ostravy 10.36. Při všech změnách v MHD, prosím popište nejkratší cestu k redakci, ať nedorazím až na záverečnou v 17 hodin :-)
Marie Seitlová
4.1.2018 15:27
Tak já bych měla přijet ve 12:04, s Olinkou se dobře známe, tak se nebude problém
Zuzana Pivcová
4.1.2018 13:03
Tak to je dost závažná informace. jedná se ale o pozvání do redakce, které tu poprvé zaznělo už před několika týdny. Takže upřesňuji: Ve středu 10. 1. ve 14 hod. v budově Pražského kreativního centra, Staroměstské nám. 1/4, ve 3. patře, kde mimo jiné sídlí i redakce i60.
Radovan Cakl
4.1.2018 13:01
O datu konání se na chatu Redakce i na hlavním chatu občas píše od 12.12.2017, naposledy dnes na chatu Redakce v 10:32.
Hana Polednová
4.1.2018 12:35
Libore, my tam ale nebudeme přes hodinu postávat. Podle příjezdu vlaků si vyzvedneme své ovečky a půjdeme. Proto jsme si to s Olinkou takhle rozdělily.
Libor Farský
4.1.2018 12:13
Zdá se mi nepraktické místo srazu v hlavní hale když je to přes hodinu postávání. Nebylo by lepší v nádražní restauraci? Tedy pokud funguje, já tam nebyl už několik let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA