ilustrační foto: pixabay.com
Cesta do práce
5. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
5.1.2018 11:29
To mi připomnělo zážitek z cest.Bydleli jsme na dovolené v bungalovu s jiným manželským párem a když jsem chtěla použí bidet na umytí nohou, bylo tam evidentně načůráno.Napomenula jsem souseda, ať do bidetu nemočí, že je to prasárna. Jeho :"A na co to je?", mi vyrazilo dech. Dal si po vysvětlení, že to není mušle, pohov. Jitko, jsi dobrá...
Marie Doušová
5.1.2018 10:57
Hezký příběh , ale poučení je , že se z chlapce stane malý vyděrač. Z otce vydíraný tatík. Jestli otec podlehl , tak je to špatně! Dobrou náladu bych z toho rozhodně neměla!
Zuzana Pivcová
5.1.2018 10:34
Tak fotku jsem dala jako ilustrační já, jak už jsem někde psala, není vždy jednoduché dodat k článku alespoň významově příbuzný snímek z fotogalerie zdarma. Opravdu nejlepší je, když si každý své vyprávění zpestří fotkou sám. Věřím tomu, že to v naprosté většině příspěvků jde. Tady jsem popravdě řečeno vnímala automaticky tramvaj. Ani mi nedošlo, že je tam napsáno trolejbus.
Jitka Hašková
5.1.2018 10:24
Známý fór, ale asi velmi starý. Na snímku je tramvaj v Praze jedoucí kolem Klementina, poslední typ tramvaje, které jezdí teprve několik let, zatímco trolejbusy v Praze nejezdí přes 40 let. I když se to netýká vtipu, ale reálie by měly být aktuální.
Libor Farský
5.1.2018 10:16
Dobrý fór, ale již před lety jsem to někde četl. Přispíváte ještě do jiných portálů anebo je to zvláštní shoda náhod? Každopádně hvězdičkuji *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA