Ilustrační foto: ingimage.com
Na krátké vlně aneb Když vlasy potřebují restart
4. 1. 2018Někdy v životě neškodí udělat radikální řez. V případě účesů to platí dvojnásob. Někdy zkrátka nastane fáze, že jsou vlasy zničené, poškozené a potřebují restart.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
4.1.2018 20:29
Bezvadné účesy, líbí se mi moc.Celý život nosím krátké, ale mám moc jemné a ne mnoho.
Zuzana Pivcová
4.1.2018 19:51
No, vida, konečně krátké vlasy. Jenže co to je platné, když já nemám (vlastním přičiněním) téměř žádné. :-D
Alena Tollarová
4.1.2018 18:57
Jedu na VKV. Říkají mi tu taky ježura, stačí se podívat na můj profilový obrázek. VKV se mi líbí.
Jitka Hašková
4.1.2018 16:37
Nosím krátké vlasy celý život. mám svoji představu a nepotřebuji žádné jiné. Navíc současná móda rozcuchaných účesů se mi nelíbí vůbec, takže uvedené obrázky se mi nelíbí.
Věra Ježková
4.1.2018 16:25
Já se neinspiruji. Jsem radši sama sebou. Třeba by mi nějaká inspirace prospěla, ale už bych to nebyla já. Účesy se mi líbí všechny kromě č. 1.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA