Foto: autorka
Zážitek roku 2017
1. 1. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
2.1.2018 23:27
Děkuju vám všem za komentáře k mému zážitku. Přikládám, jestli se mi to povede, do videí reportáž, kdy jsem držela prvně kameru v ruce, z lázní, která se potom promítala v Pozdní sběr v kině.
Jana Šenbergerová
2.1.2018 19:01
Před sedmi lety jsem zažila podobný šok, když mi po úrazu přiklepli rehabilitaci v Luži, ale přehlédli, že se nenacházím na své trvalé adrese, ale u dcery blízko Luže, protože jsem nebyla schopna sama se o sebe postarat. Volala mi kamarádka, že mám doma dopis. Když ho na mou žádost otevřela, dověděla jsem se, že už mám být v léčebně. To byl fofr! Ale postavili mě tam na nohy.
Zdenka Jírová
1.1.2018 23:23
V Janském Dvoře jsem byla před mnoha a mnoha léty na rekreaci ROH a mám na to pěkné, vzpomínky. Chápu Vaše zděšení, já si také ráda vše důkladně připravím, když někam jedu třeba na š dny. Kdysi jsem jezdila častěji do lázní, měla jsem seznam pro léto i pro zimu, abych něco nezapomněla.
Zuzana Pivcová
1.1.2018 18:26
Drahuško, to je obdivuhodné! Přiznám se, že ze zmeškaných termínů mám trochu vítr, proto si vše píšu do několika kalendářů, které mám kolem sebe.
Naděžda Špásová
1.1.2018 16:56
Drahuško, hlavně, že všechno dobře dopadlo a že se ti v lázních líbilo. Pravidelně tam jezdí jedna moje známá a nedá na Jánky dopustit.
Dana Puchalská
1.1.2018 16:34
jezdila jsem do lázní ne jako pacient ale jako návštěva za mým tátou. Byla jsem a malá, ale moc se mi to líbilo. Nejvíc mně zaujaly ty koupele s bublinkami a bahno. A jsem víc než ráda, že je zatím nepotřebuju. Jedině jako turista s pohárkem dobré minerálky. Ale příběh je fakt pěkný. Někdy se dokážu i já sbalit za minimum času a kupodivu doma nic nezapomenu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA