FOTO: autor
Máme rádi zvířata. Silvestrovské kastrace a lustrace
29. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
30.12.2017 05:32
Libore, dal sis opravdu nimravou hledací práci - ale je to těžká četba, z toho množství poznatků, úvah a informací mohly být články tři :-)
Zuzana Pivcová
29.12.2017 20:09
Vždy mě doslova zaskočíš svou precizností a smyslem pro detail. Jinak se mi ale zrovna o této záležitosti nějak moc mluvit nechce. Jsem milovnicí zvířat, ale kocourky jsme měly jako bytové a většinou z útulku vždy kastrované. V opačném případě bychom jim nemohly dát domov, který potřebovali.
Věra Ježková
29.12.2017 16:14
Libore, opět jsi originální. Vnitřnosti v živém kapru – jo, život tropí hlouposti. Kastrace se mi nelíbí, ovšem myslím, že např. u volně pobíhajících a nekontrolovatelně se množících kočiček a kocourků je vhodná. Ke třetí úvaze se neumím vyjádřit. M. Kudláčková mi byla jako dítě velmi protivná. Češtinářský koutek jsem si užila, některé výrazy a/nebo jejich významy mě překvapily. Na tvoji otázku mě napadá několik odpovědí, uvedu alespoň ty nejméně (a přesto) hnusné: bezvaječnice, bezděložka. (A hele, ono to slovo existuje, počítač ho nepodtrhl.) Taky třeba nehysterka. (Že jsem tak smělá – když sbíráš do Hrátek nová slova, což jsem netušila, sebral jsi i můj podle mne neologismus „v nedoslyšnu“ z mé procházky Proseckými skalami?) Kočičí portál jsem neznala, díky za odkaz. Video je skvělé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA