V podzemních prostorách Betlémské kaple jsou betlémy vystavovány již tradičně. A vždy je to zážitek. Letos výstavou betlémů přirozeně prolíná výstava nazvaná Jak se kdysi vařilo a svítilo. Obrázky z ní vám ukážu příště. Dnes začnu betlémy, které jsou aktuálnější. Výstavu jsem chtěla navštívit už před Vánoci, ale kvůli celým třídám školních dětí tlačících se před budovou jsem to vzdala. I dnes chvíli po otevření začalo být plno. O tom, že je o výstavu velký zájem, svědčí mj. i to, že jsem dostala vstupenku dětskou, neboť seniorské již byly vyprodány. Výstava končí 2. ledna. Chcete-li, sestupte se mnou po točitých kamenných schodech a dívejte se.
Foto: autorka
Nádhera v podzemí Betlémské kaple
29. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
29.12.2017 17:09
Věro, já jsem tam přišla v 10, to jsem tam měla sraz s kamarádkami z Mělníka. Já žádné fotky nebudu dávat na íčko, ty tam všechno máš. Napsala jsem ti žádost o přátelství, abychom se mohly rychleji domlouvat na výstavách.
Olga Štolbová
29.12.2017 11:31
Také jsme byly s dcerou a chodíváme každý rok, ale nefotíme. A vždycky nové a krásnější zážitky. Měly jsme štěstí, 23.12. odpoledne nebylo moc plno. Věrko, díky, ráda jsem se zase popásla. *****
Věra Ježková
29.12.2017 10:26
Jitko, musely jsme se minout – odcházela jsem před desátou. Už jsem si několikrát říkala, že bychom se na nějakou výstavu mohly vydat spolu – trochu se stíháme. Ještě bych chtěla zveřejnit v úterý, až budu na svém počítači, fotky ostatní – jídlo, světlo aj. Nebo je chceš dát (dala jsi) ty?
Libor Farský
29.12.2017 09:44
Je to úžasné, kolik žije mezi námi šikovných lidiček! Měla by vzniknout reprezentativní knižní publikace s těmito fotografiemi s dodatkem o autorech a materiálech.
Zuzana Pivcová
29.12.2017 09:44
Na této výstavě jsme byly se sestrou na Štěpána. Ano, i v ten den tam byla spousta návštěvníků všech věkových kategorií. Vždy mě potěší zájem dětí. Jak vidím, nepoutá je pouze internet. To je dobře. Díky, Věrko.
Jitka Hašková
29.12.2017 09:07
Hezké fotky. Mám skoro tytéž. Byla jsem tam 27.12. dopoledne, bylo strašně narváno. Výstava je krásná, hezčí než loni. Končí již 2.1.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem