Nová závislost! Diagnóza i60
Ilustrační foto: Anna Čípová

Nová závislost! Diagnóza i60

31. 12. 2017
i60.cz Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Od teploměru k počítači a stejně už nejsem první. A co je dnes k obědu v Kotěhůlkách, to všechno je důležité vědět, proto sem chodím. Tak tohle je ta závislost?? Oloušku Chocholoušku dobrý... *****
Alena Tollarová
Co dodat? Na svém profilu v galerii Fotky pro radost už asi dva roky visí fotka, kterou mi pořídil manžel se slovy, že to už není možný a potřebuju léčit. Ale já se statečně bráním zuby nehty. Dneska máme 6 stupňů a vlhko. Jo, ta fotka se jmenuje "závislák" :)
Marie Seitlová
Super silvestrovský článek, mám tuhla diagnózu. Směji se, jsem závislák a jsem za to ráda.
Jaroslav Vrabec
Ten Olda Čepelků je na I60 tak závislý, že už chrlí jeden příspěvek za druhým a třetí má jistě v hlavě a čeká až se mu uvolni klávesnice. Názorný příklad, jak to dopadne s vysoce aktivním důchodcem, když roupama neví co napsat. DOBŘE TO S NÍM DOPADNE!!! /Přečetl jsem ten rozhovor 3x a zítra budu pokračovat... je to závislost..../
Marie Novotná
Začala jsem kombinací léků a psychoterapie.Prozatím,než začne účinkovat léčba zůstanu závislákem(a to velmi ráda).Počítám s velmi pomalým uzdravováním a proto zde ještě ,,nějaký pátek"budu číst senzační články jiných závisláků.Díky,za příspěvek závisláka pro závislé.
Ilona Vykoukalová
*oprava - osobní přednes ...
Ilona Vykoukalová
Oldo , super článek,ale na Tvůj os přednes na živo,které jsem zažila osobně,to nemá, neměl vždy chybu a nebo mimické výrazy Tvojí tváře na situace nejen na kole :-)
Karel Hyndrák
Z Blaženy Vlažné se pomalu stává celebrita íčka. Jsem zvědav, kdy tu (pod plachetkou osoba) uvidíme naživo.
Anna Čípová
Tak to je hustý, srdečně jsem se zasmála. Pana Oldřicha zdraví závislačka z Rožnova.
Dana Puchalská
Super článek. Mí mladší přátelé a kamarádi by určitě zahulákali COOL a HUSTÝ.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%