Ilustrační foto: Vladimír Číp
Poděkování čtenářům aneb Rok 2017 s "Íčkem"
17. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
18.12.2017 20:14
Všem výhercům blahopřeji, držím palce těm budoucím a těším se na další setkání, které bude 10.1.2018. Všem krásné a pohodové vánoce a celé redakci pevné nervy s námi. Honzovi velkou výdrž... :) :) :)
Marie Seitlová
18.12.2017 19:06
Gratuluji výherkyním a redakci děkuji za jejich práci. Přeji všem pohodové Vánoce a hodně zdraví do nového roku všem na i60.
Anna Čípová
18.12.2017 18:45
Gratuluji všem oceněným a redakci děkuji za jejich práci, kterou pro nás každý den odvádějí. Jsem ráda, že jsem tento portál objevila. Krásné Vánoce a hodně zdraví a elánu do nového roku přeji všem íčkařům.
Marie Novotná
18.12.2017 17:03
Gratuluji výherkyním.Gratuluji redakci ke krásným stránkám,které zaměstnávají stále více seniorů-díky za to-a děkuji všem,kteří se na této stránce podílejí .Přeji krásné vánoce a mnoho nových nápadů i návrhů v dalším roce s íčkem,ale i hodně nových a aktivních seniorů.
Radovan Cakl
18.12.2017 13:16
Gratuluji Ivě Havelkové k výhře tabletu i ostatním oceněným. Děkuji redakci, jmenovitě Honzovi Raškovi za portál, který nám všem dává možnost veřejné seberealizace, poznávání nových přátel a setkávání se s nimi. Protože vím, že to s námi, svými „ovečkami“, nemá vždy jednoduché, oceňuji jeho, doufejme, ještě dlouho neutuchající elán v jeho řízení a přípravě rámců, které můžeme svou aktivitou zaplňovat. Budu rád, pokud návody na mém profilu, které vznikaly během přestavby portálu a pomohly tehdejším „íčkařům“, pomohou i novým čtenářům při tvorbě galerií fotek na profilu, vkládání článků a videí. Přeji Oldřichu Čepelkovi, aby se mu práce v redakční radě líbila a dařila. A na závěr přeji nejen redakci, ale i všem čtenářům portálu, tak zvaným „íčkařům“, pohodové vánoce a šťastné vykročení v plném zdraví do roku 2018.
Marie Ženatová
18.12.2017 13:10
Moc blahopřeji všem oceněným. Jsem moc ráda, že já mohu být mezi Vámi alespoń virtuálně, číst Vaše články, občas se zapojovat do diskusí. A celému kolektivu přeji v roce 2018 ze srdce hodně zdravíčka, pohodičky a neutuchajícího elánu...
Elena Valeriánová
18.12.2017 12:02
Gratuluji všem vítězkám a za sebe děkuji. Děkuji především všem, kteří si můj příspěvek o Olince přečetli a napsali komentář. Redakci i celému íčku přeji krásné vánoce, a taky to, aby nikdo z nás nebyl o vánocích smutný. Milá redakce, velice ráda bych svou vstupenku (vstupenky) věnovala paní Marii Novotné, která to má do Pelhřimova blíž, myslím, že já se tam asi nikdy nepodívám. Maruško, chceš je?
Marie Doušová
18.12.2017 10:54
Přeji celému kolektivu, který se stará o i 60 aby i nadále pracovali s nadšením a kvalitně jako doposud. Přeji do dalšího roku 2018 hodně zdraví, trpělivosti a radosti z dobře vykonané práce.
Hana Lancová
18.12.2017 10:26
Gratuluji paní Havelkové k vítězství, moc děkuji Zuzce Pivcové za její nekončící mravenčí práci a vždy trefné komentáře k jednotlivým příspěvkům. No, a ve Zlíně už zase něco připravujeme. Těšte se. :o)))
Eva Balúchová
18.12.2017 10:07
Děkuji redakci za to,že je. Díky tomuhle portálu jsem poznala hodně nových přátel.Jsem spíš setkávající se než píšící,proto se i nadále budu zúčastňovat setkávání a i ráda budu číst vaše články.
Gratuluji všem vítězům,hlavně paní Ivě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA