ilustrační foto: pixabay.com
Veselá historka pro silvestrovské odpoledne
29. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
29.12.2017 22:15
Blanko, lépe jsi svůj příběh zakončit nemohla. Chtěla bych být přitom a vidět údiv " kamarádky" na vlastní oči. Pobavila jsi mne.
Naděžda Špásová
29.12.2017 15:26
Hezké vyprávění, Island mě naštěstí neláká, já raději teplo. Nevím, jestli to nebude vypadat blbě, ale zážitek s poruchou autobusu mám taky. Bylo to hned po revoluci, kdy jsme byli z práce na zájezdu ve Švýcarsku a cestou z hor cca 2 400 m se autobusu porouchaly brzdy. Následovala několikahodinová oprava svépomocí řidičů, neboť na opravu v servisu neměli penízky. A to jim ještě došlo kafe. Tenkrát se ještě šetřilo. Nicméně, Blanko, tobě přeji krásné cestování bez karambolů a na tvoje vyprávění z cest se budu těšit. Ta tetička z Č. K. mě fakt dostala. :-)
Olga Štolbová
29.12.2017 11:06
Tedy, Blanko, i já gratuluju k tak šikovnému chlapovi, a že každý nemá smysl pro humor, to jsme asi každý z nás někdy zažili. Senzační historka. *********
Věra Ježková
29.12.2017 10:30
Blanko, hezký příběh. A Island by se mi líbil. Geograficky mě to táhne na sever, pláže a horko mě nelákají. Letos si výlet na Island dopřála moje kamarádka – a protože úžasně fotí, užila jsem si aspoň krásné fotky.
Marie Seitlová
29.12.2017 10:19
Super historka, zasmála jsem se. A Island je krásný a hlavně zajímavý.
Libor Farský
29.12.2017 10:13
Výborně, tetičko, uměla jste se vdát. Takového šikovného manžela a k tomu se smyslem pro humor - blahopřeji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA