Půlnoční
ilustrační foto: pixabay.com

Půlnoční

14. 12. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Moc děkuji všem za milá slova a Elence a Liborovi za potlesk. Hanko, kouzlo půlnočních mší jsem poznala až v Rožnově. V rodném městečku se půlnoční nekonaly, chodila jsem s rodiči a sourozenci na jitřní mši, která začínala 25. prosince v 5.00 hodin.
Hana Rypáčková
Díky Aničko..Nejlepší půlnoční byly v ..nácti. To tajemno, noc a spolužáci... Psaníčka a lásky.
Eliška Murasová
Aničko, kouzelný vánoční příběh, usmívám se, potěšila jste mě.
Hana Rypáčková
Taky to miluji..Koncerty v kostele..
Věra Ježková
Koncerty v kostele mají krásnou atmosféru. I vám hezké Vánoce.
Zdenka Jírová
Na koncerty do kostela chodím, ale bez mše, nejsem věřící. V kostele bývá nádherná akustika, slyšela jsem řadu varhanních koncertů, ale nejlépe zní v kostele. Při těchto koncertech se samozřejmě tleská jako v každé koncertní síni. V neděli jdu na Rybovu mši také do kostela a už se těším.
Alena Vávrová
Také stále ráda navštěvuji koncerty v kostelech a nyní již vím, že se tam účinkujícím tleská. Když jsem ještě sama zpívala ve sboru, tak jsme po několik let s brněnskými trubači na les. rohy a borlice účinkovali v okenském kostele při provedení velice slavnostní Hubertovské mše. Po jejím skončení také p. farář vyzval přítomné farníky, aby nám zatleskali a byl to úžasný pocit.
Lidmila Nejedlá
Koncerty v kostele mám ráda, je tam úžasná akustika. Je dobře, že kostely a chrámy slouží nejen modlitbám, ale i jiným kulturním zážitkům. Hezká vzpomínka, Aničko.
Marie Seitlová
Aničko, dnes jsem byla také v kostele na koncertě ZUŠ, krásná předvánoční atmosféra. Pěkná příhoda z vašeho krásného kostela.
Alena Tollarová
Aničko, ani nevíš, jak jsem ráda, když si při čtení můžu představovat kostel, ke kterému se ten krásný příběh váže. A to díky nezapomenutelnému rožnovskému setkání a Noci kostelů :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%