Partner se změnil. Opravdu?
Ilustrační foto: ingimage.com

Partner se změnil. Opravdu?

20. 12. 2017

Nebýval tak uzavřený a mlčenlivý. Nebývala tak hašteřivá a upovídaná. Jako by to byl jiný člověk. Podobné věty zní často mezi lidmi vyššího věku, když přijde řeč na téma partnerský život. Máme pocit, že se náš protějšek léty změnil. Je to tak, nebo si to namlouváme?

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Před těmi 40 roky jsem ani omylem neuvažovala o tom, jaký asi bude jako starý. Máme se za ty roky dokonale přečtené a známe svoje vlastnosti. A dokážeme je shovívavě tolarovat. Ehm, tolerovat ...
Dana Puchalská
Paní Danuše , to je informace hodná nobelovky pro lajdáka. A to jí nemůže vzít s sebou? je to nestyda chlap. Možná že šetří ty pneumatiky ,lakota jeden.
Dana Puchalská
Ano je to neštěstí. A co kdyby tomu pánovi koupila ne ruksak, ale dobře vyváženou nůši? Měla jsem takovou kolegyni. Honila se jak šílenec a manžel jí řekl, že nemá ty tašky vyvážené. Tak mu poradila tu nůši a přátelé to byl mazec. A ten soused paní Onderkové je fakt kandidát na tu nůši(minimálně). Já bych mu asi řekla něco ostřejšího. A ty lahváče bych mu s chutí vylila na hlavu. A to už asi ani nebrblal a myslím že by lehce pěnil.
Danuše Onderková
Liborku, myslím, že pivo mu nenosí, on jezdí na nějaké nákupy autem, tak si snad pivo vozí sám. tak dalece jsem nevyzvídala.
Libor Farský
Nejhorší je, když taková starší paní musí chodit na větší nákupy sama a v ruksaku ještě nosí domů lahvové pivo ubrblanému, ale fyzicky zdravému manželovi. Hanba všem mužům v okolí bydliště Danušky Onderkové, kteří by to sousedovi měli náležitě vysvětlit.
Hana Rypáčková
Myslím si, že zestárnout s partnetem a navzájem si tolerovat i změny, které život přináší, je veliké štěstí.Bez lásky se všechny vlastnosti mění v negativní.Šetrnost bez lásky je lakomství....
Danuše Onderková
V létě vidím každý druhý den starší paní o berlích a s ruksakem na zádech jít na nákup. Vždy se zastaví na zmrzlinu a popovídáme si, se zmrzlinou a berlemi by dál jít nemohla. jednou jsem se zeptala, proč s ní nejde na nákup manžel, když to má takové těžké. Ona si jen vzdychla a řekla že je tak strašně ubrblaný, všechno mu vadí a všechno kritizuje. Nikdy prý takový nebyl. "To mi tu takový ještě nedávno chodil a stěžoval si jak je tady všechno předražené, kolik stojí to nebo to a v Polsku to mají o polovinu levněji." Vždy jsem pokrčila rameny a on odešel. Až jednou mu známá na to odpověděla, proč tu teda stojí každé ráno v půl sedmé, když je to tak předražené a nezajede si do Polska. Od té doby přestal chodit. "No vidíte, to je můj muž. A když je obchod plný a on začne vést takové řeči, tak se za něj opravdu stydím. Nikdy takový nebýval."
Marie Doušová
Partnerský život v každém věku přináší neshody ,problémy a různá úskalí. Já žiji s manželem už 36 let a vím co nesnáší a co má rád a co ho bolí. Nesnažím se ho převychovávat , ani jinak omezovat a to samé mi oplácí on. No prostě jsme na sebe už v tomto věku vázaní a věřím , že nám to ještě dlouho vydrží. Vždy , když mě něčím naštve , tak si vzpomenu na to jak mi v mladí pomáhal s dětmi a byl vždy při mě. Každý máme nějaké starosti , ale je dobře , když vám manžel je oporou a vy mu vstřícnou manželkou.
Dana Puchalská
Souhlasím s Ivanou K. Léky + nemoci dokážou s člověkem fakt divy.
Olga Škopánová
Nebo spíš nedostatek síly na věčné sekýrování

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%