Výtvarník Kamil Štabla: Přitahuje mne svoboda bez násilí, falše a závisti
FOTO: archiv Kamily Štably

Výtvarník Kamil Štabla: Přitahuje mne svoboda bez násilí, falše a závisti

11. 12. 2017
osobnosti výtvarné umění
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Kamil Štabla
Vážená paní Eleno, je to přirozené a etické, reagovat na jakýkoliv příspěvek a věřte mi, že mne všechny moc potěšily. Také já Vám ze srdce přeji krásný zbytek adventu a spokojené a krásné vánoce. Kamil
Elena Valeriánová
Vážený pane, to je moc milé, že jste reagoval. Krásné vánoce i zbytek adventu, Elena
Kamil Štabla
Dobrý večer všem. Moc Vám děkuji za milé reakce na článek. Také děkuji p. Zuzance za to, jak to pěkně napsala. Chcete-li vidět víc, najdete mne na facebooku. Pěkný večer Kamil.
Jana Šenbergerová
Hezký rozhovor. Panu Štablovi přeji hodně radosti z jeho mnohostranné tvorby. Je skvělé umět svůj talent využít.
Věra Ježková
Sklo mám moc ráda. Hezké fotky hezkých, zajímavých výtvorů.
Jarmila Komberec Jakubcová
Připojuji se k Elence - velmi hezký článek. Také velké poděkování autorce
Elena Valeriánová
Tomuto krásnému článku bych s chutí nadělila i dvacet hvězdiček. Krásně se článek o panu Štablovi četl. Dodal mi energii a chuť něco tvořit i když talentu se nedostává. Ale určitě si najdu další informace. Takových článků není nikdy dost. Přeju panu výtvarníkovi hodně zdraví a tvůrčí nápady, splnění snů a hodně štěstí v osobním životě. Autorce, paní Musílkové, moc děkuji.
Zuzana Pivcová
Jméno je mi nějaké povědomé, ale asi to bude jen náhoda. Pan Štabla je názornou ukázkou, jak může nemoc (nikomu ji nepřeji, to ne) vést k přehodnocení života a nalezení jiných kritérií pro krásu a důležitost. Díky.
Mirek Hahn
Prima článek, přečetl jsem s povděkem. Zajímavé výtvarné techniky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%