FOTO: Česká televize
O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 4.část
12. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
15.12.2017 10:35
Libore, myslím, že ani já nemám některé typicky ženské vlastnosti. Nekoupím si boty jen proto, že se mi líbí, ale mohly by tlačit, na zájezd jedu s nejmenším báglem ze všech zúčastněných - a mám v něm vše potřebné, nářadí na opravu v bytě většinou dovedu použít, mám jednu peněženku a nerozmýšlím se, kterou tašku si ke kterým botám vyberu...Některá centra na Tebou uvedeném mozku se u mne vůbec nevyvinula (zato pro nerozhodnost mám nejméně polovinu mozku), hry a hračky jsou mou oblíbenou zábavou - korálky, keramika a tvorba čehosi vůbec... a spadlé ramínko si klidně spravím i ve společnosti a tvářím se, že se vůbec nic mimořádného neděje. (Doufám, že Tvé úvahy na různá témata budou pokračovat).
Marie Doušová
14.12.2017 10:36
Libore, je to docela úsměvné čtení . Záleží na osobnosti ženy a také muže. Obdivuji, že jste si dal tolik práce s vyhledáváním různých mott, které vypustili někteří slavní a populární lidé , ale život je o něčem jiném. Hlavně o toleranci a pochopení ženy a muže!
Hana Rypáčková
14.12.2017 09:07
Obdivuji tě za to pátrání a napsání. A říkám:No, jak který, jak která. Pobavila jsem se...Jako vždy.
Dana Tomanová
13.12.2017 16:58
Libore, opět jsi mne rozesmál, jen si troufám říci, že ta mozková centra u ženy se postupem času posouvají a mění svoji velikost dle momentální ( i mentální) potřeby...ženy jsou prostě kreativní...jen s tím čokoládovým centrem bych moc nehýbala :-)))
Jarmila Komberec Jakubcová
13.12.2017 16:18
Na VŠE v Praze jsme měli pana profesora, který zahajoval semestr slovy "je vědecky dokázáno, že ženy mají o 300g lehčí mozek". Proto nejsme schopné pochopit probíranou látku. Nikdy jsem od něj neměla lepší hodnocení než za "lidovku". Naštěstí nás měl jen dva semestry.
Zuzana Pivcová
12.12.2017 18:59
Nemyslím zjevem, ale povahou mám tak trochu mužskou náturu. Řada věcí, které uvádíš, mě nechává narozdíl od mnoha žen v klidu. Nebo jsou mi naopak vlastní. Je to taková speciální ženskost, která se někomu líbí a jinému zatraceně ne. :-D
Věra Ježková
12.12.2017 14:45
1. Čumět na sebe několikrát denně do zrcadla mě také nebaví. Ale od ženy se tak nějak očekává, že nebude mít sáčko, jako když ho vyndala kravce z tlamy. U druhých to moc nevnímám. 8. Prý už není „in“, aby měly boty a taška stejnou barvu. 9. Matičky utahuji správným směrem, sklenice umím otevřít. Asi nejsem v tomto směru „pravá“ žena – nerada jsem za neschopnou a nerada žádám o pomoc. 16. Na týdenní dovolenou mi postačí taška. V níž nejvíc místa zabírají rezervní třiačtyřicítky. 18. Myslím, že náladovost a rozmary není totéž. Změny nálad považuji za stav duše, rozmary za zpovykanost. 22. Feministky, natož militantní, nemám ráda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA