O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 4.část
FOTO: Česká televize

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 4.část

12. 12. 2017
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Libore, myslím, že ani já nemám některé typicky ženské vlastnosti. Nekoupím si boty jen proto, že se mi líbí, ale mohly by tlačit, na zájezd jedu s nejmenším báglem ze všech zúčastněných - a mám v něm vše potřebné, nářadí na opravu v bytě většinou dovedu použít, mám jednu peněženku a nerozmýšlím se, kterou tašku si ke kterým botám vyberu...Některá centra na Tebou uvedeném mozku se u mne vůbec nevyvinula (zato pro nerozhodnost mám nejméně polovinu mozku), hry a hračky jsou mou oblíbenou zábavou - korálky, keramika a tvorba čehosi vůbec... a spadlé ramínko si klidně spravím i ve společnosti a tvářím se, že se vůbec nic mimořádného neděje. (Doufám, že Tvé úvahy na různá témata budou pokračovat).
Marie Doušová
Libore, je to docela úsměvné čtení . Záleží na osobnosti ženy a také muže. Obdivuji, že jste si dal tolik práce s vyhledáváním různých mott, které vypustili někteří slavní a populární lidé , ale život je o něčem jiném. Hlavně o toleranci a pochopení ženy a muže!
Hana Rypáčková
Obdivuji tě za to pátrání a napsání. A říkám:No, jak který, jak která. Pobavila jsem se...Jako vždy.
Dana Tomanová
Libore, opět jsi mne rozesmál, jen si troufám říci, že ta mozková centra u ženy se postupem času posouvají a mění svoji velikost dle momentální ( i mentální) potřeby...ženy jsou prostě kreativní...jen s tím čokoládovým centrem bych moc nehýbala :-)))
Jarmila Komberec Jakubcová
Na VŠE v Praze jsme měli pana profesora, který zahajoval semestr slovy "je vědecky dokázáno, že ženy mají o 300g lehčí mozek". Proto nejsme schopné pochopit probíranou látku. Nikdy jsem od něj neměla lepší hodnocení než za "lidovku". Naštěstí nás měl jen dva semestry.
Lidmila Nejedlá
Libore, jsi šprýmař, který nás baví.
Zuzana Pivcová
Nemyslím zjevem, ale povahou mám tak trochu mužskou náturu. Řada věcí, které uvádíš, mě nechává narozdíl od mnoha žen v klidu. Nebo jsou mi naopak vlastní. Je to taková speciální ženskost, která se někomu líbí a jinému zatraceně ne. :-D
Zorka Horká
Autor mne překvapí už jedině přiznáním, že je robot :-)
Věra Ježková
1. Čumět na sebe několikrát denně do zrcadla mě také nebaví. Ale od ženy se tak nějak očekává, že nebude mít sáčko, jako když ho vyndala kravce z tlamy. U druhých to moc nevnímám. 8. Prý už není „in“, aby měly boty a taška stejnou barvu. 9. Matičky utahuji správným směrem, sklenice umím otevřít. Asi nejsem v tomto směru „pravá“ žena – nerada jsem za neschopnou a nerada žádám o pomoc. 16. Na týdenní dovolenou mi postačí taška. V níž nejvíc místa zabírají rezervní třiačtyřicítky. 18. Myslím, že náladovost a rozmary není totéž. Změny nálad považuji za stav duše, rozmary za zpovykanost. 22. Feministky, natož militantní, nemám ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%