FOTO: Martin Veselka pro commons.wikimedia.org
My všichni
14. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
14.12.2017 12:19
Zájemcům ještě doporučuji kliknout na hlavní straně v modrém přehledu tágů na heslo Wikipedie. Je tam celkem 15 článků na téma "Jak se stát zdatným Wikipedistou" a další, převážně redakční články, počínaje již roky 2014 a 2015, když jsem ještě i60 neznal.
Věra Ježková
14.12.2017 11:36
O Wikimedii jsem nevěděla. Je to moc hezký nápad. Pro začátek se na ni alespoň podívám. Zatím si nemyslím, že by lidstvo o něco přišlo, kdyby po mně nezůstala žádná fotka. :-)
Libor Farský
14.12.2017 11:33
Výborně, Oldo. Hned po Vánocích vše blíže prostuduji a přihlásím se jako přispěvatel, ostatně jsem to již chtěl 2x udělat, ale pak jsem to odložil. Bohužel fotografiemi přispívat nemohu, jen články. Jsem fanouškem Wikipedie již léta a vyhledávám si v ní něco téměř denně. Zvláštní je, že jsem snad nenarazil na informace, které by nebyly důvěryhodné. Z čehož usuzují, že v administraci musí být tým chytrých lidí, kteří příspěvky v dobrém slova smyslu cenzurují a také korektoři českého jazyka. Finanční příspěvek jsem již poskytl, ale je čas jej zopakovat. Myslel jsem si, že někdy na reklamy bude muset dojít. Wikipedie a portál i60 velmi obohatily můj život.
Zuzana Pivcová
14.12.2017 11:25
Sice už jsem o tom uvažovala, ale zatím si nějak netroufám. Nerada bych vytvořila něco nedokonalého, co by pak museli po mně opravovat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA