O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 3.část

O ženách a mužích. Kdo a kdy je šťastnější? 3.část

9. 12. 2017
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Libore, své vrásky bych si vzít také nedala, neodmyslitelně patří k mé osobě a je v nich celý můj život :-) Všechny "estetické" zásahy moderní vědy jsou proti přírodě...a to se mi příčí. Jen bych řekla, že v našem věku máme my "dámy při těle, jóó přátelé " tu výhodu, že vrásky na našem oplácaném těle nemají takovou šanci, jako u těch štíhlých :-)))
Libor Farský
Marcelko, to jsem opravdu rád, že to vidíš stejně jako já. Škoda, že to četlo tak málo žen, myslel jsem si právě, že je povzbudím, když přidám trochu legrace.
Marcela Pivcová
Libore, já myslím, že milým, sympatickým a hlavně moudrým lidem vrásky v obličeji neublíží. Jejich příznivci je budou mít stále rádi- a určitě budou mít příznivců více než nějaká vyumělkovaná "hvězda", která pak vypadá spíš jako nepovedená fantazie na své mládí.
Dana Puchalská
Ale vrásky z lásky a od smíchu jsou snad super,ne? Hlavně brát život s humorem. A vypínat kůži stojí za starou belu.
Libor Farský
Jasně, Zuzko, byl to žert.
Zuzana Pivcová
Napsal jsi to zábavně, i když to nutí k polemice. Je řada osobností, které se mi líbily ve zralejším věku víc než v mládí. Namátkou třeba dirigent Václav Neumann, houslový virtuos Josef Suk nebo herec a spisovatel Zdeněk Svěrák. Mám ráda, když je v tváři něco napsáno. Ale tady chci ještě namítnout, že ta exotická domorodka určitě není snědá z opalování ze solária, to byl snad žert.
Věra Ježková
Libore, velmi dobrá seminární práce. Starší Agata se mi také líbí víc, ač archeologie by mě nebavila. Na opálené pleti vrásky opravdu víc vynikají; mně slunce nedělá dobře ani na pleť, ale většinou ani na duši. Na žádné vylepšení obličeje kvůli vráskám bych nikdy nešla. Některé další rady jsou zábavné. Myslím, že vrásky k věku patří a sedmdesát- a vícesátnice s hladkou tváří je divná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%