Foto: archiv autorky
Zážitek roku - Virtuální přátelství na i60
5. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
6.12.2017 22:01
Maruško, to je dobře, že jsi se k nám přidala a je dobře, že tě tu máme.
Jana Šenbergerová
6.12.2017 14:54
Takový pěkný článek mi zase unikl. Vy naštěstí zůstáváte, proto vám ze srdce přeji, ať se vám tu stále líbí a získáte nejen virtuální přátele na našich setkáních po celé republice.
Eliška Murasová
6.12.2017 10:35
Ano, taky to tak cítím.I60 je velmi přátelský a obohacující web .Jsem tu asi půl roku a pořád se ještě rozkoukávám....líbí se mi tu.
Marie Ženatová
6.12.2017 08:11
Děkuji Vám všem za Vaše milá slova. Paní Věro vím, že také přispíváte do Národní kroniky, čtu ráda Vaše výborné články... Ale zde na tomto webu je to úplně jiné - zde se skutečně žije, téměř na každý článek je odezva. Ano, íčko je podle mne tou největší příležitostí si vzájemně "popovídat a tím i ve vyšším věku se společně obohacovat a tím si i pomáhat..."
Zdenka Jírová
5.12.2017 23:28
napsala jste to moc hezk, také jsem na íčku ráda, už asi 5. rok. Je to vynikající portál pro nás, dříve narozené, kde se můžeme projevit a získat přátele, i když pro někoho jen virtuální.
Anna Čípová
5.12.2017 20:43
Maruško, děkuji za krásné vzpomínky i přání. Když čtu tvoje články, vždy mi zvlhnou oči. Přeji pěkný adventní čas.
Marie Novotná
5.12.2017 18:19
Těchto přátelství zde na portále stále přibývá.A to je dobře.Už tady ,,nějaký ten pátek" jsem a stále přibývají nová jména.Přeji Vám šťastné a veselé,hodně zdraví a nových sil v novém roce.Těším se na další článečky a třeba i na osbní setkání.
Elena Valeriánová
5.12.2017 17:26
To je tak krásné vyznání i s milými vzpomínkami na dobu dávnou a všem milou. Nezbývá nic jiného než poděkovat. Je dobře, že je nám na našem webu dobře. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA