Zážitek roku - Virtuální přátelství na i60
Foto: archiv autorky

Zážitek roku - Virtuální přátelství na i60

5. 12. 2017
Můj příběh Zážitek roku 2017
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Maruško, vítejte mezi námi ♥
Lidmila Nejedlá
Maruško, to je dobře, že jsi se k nám přidala a je dobře, že tě tu máme.
Jana Šenbergerová
Takový pěkný článek mi zase unikl. Vy naštěstí zůstáváte, proto vám ze srdce přeji, ať se vám tu stále líbí a získáte nejen virtuální přátele na našich setkáních po celé republice.
Eliška Murasová
Ano, taky to tak cítím.I60 je velmi přátelský a obohacující web .Jsem tu asi půl roku a pořád se ještě rozkoukávám....líbí se mi tu.
Marie Ženatová
Děkuji Vám všem za Vaše milá slova. Paní Věro vím, že také přispíváte do Národní kroniky, čtu ráda Vaše výborné články... Ale zde na tomto webu je to úplně jiné - zde se skutečně žije, téměř na každý článek je odezva. Ano, íčko je podle mne tou největší příležitostí si vzájemně "popovídat a tím i ve vyšším věku se společně obohacovat a tím si i pomáhat..."
Helenka Vambleki
To je pocta íčku...a nám všem tady
Zdenka Jírová
napsala jste to moc hezk, také jsem na íčku ráda, už asi 5. rok. Je to vynikající portál pro nás, dříve narozené, kde se můžeme projevit a získat přátele, i když pro někoho jen virtuální.
Anna Čípová
Maruško, děkuji za krásné vzpomínky i přání. Když čtu tvoje články, vždy mi zvlhnou oči. Přeji pěkný adventní čas.
Marie Novotná
Těchto přátelství zde na portále stále přibývá.A to je dobře.Už tady ,,nějaký ten pátek" jsem a stále přibývají nová jména.Přeji Vám šťastné a veselé,hodně zdraví a nových sil v novém roce.Těším se na další článečky a třeba i na osbní setkání.
Elena Valeriánová
To je tak krásné vyznání i s milými vzpomínkami na dobu dávnou a všem milou. Nezbývá nic jiného než poděkovat. Je dobře, že je nám na našem webu dobře. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%