Ilustrační obrázek: pixabay.com
Zážitek roku: 215/90 a deštník od Ježíška
7. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
9.12.2017 17:18
Eli, máš za sebou hodně "veselý" rok, tak Ti přeji ze všeho nejvíce zdraví a nadále krásné Jeseníky (stýská se nám) :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
9.12.2017 06:31
Elenko přeji ti aby ten rok příští ti vše vynahradil a hlavně aby jsi byla zdravá. Článek se mi moc líbil
Marie Doušová
8.12.2017 11:25
Eleno, článek poutavě napsaný a zážitky opravdu vzrušující a jsem ráda , že dobře dopady a jste nyní v pohodě.Přeji hodně zdraví a ať deštník slouží.
Olga Štolbová
8.12.2017 08:24
Ahoj Elenko, tvůj článek je boží (jak by řekli dnešní mladí), a ten rok byl opravdu jak na houpačce a tys ho docela v pohodě přežila. Co víc si přát. A můj rok? No, nic moc, ale nějaké malé radosti občas přicházejí, když jim hodně pomáhám. A tak, tobě i nám všem přeju hlavně zdraví a radost ze života. ***********
Libor Farský
8.12.2017 07:01
Elenko, tak Ti přeji ať u vás hodně prší, abys si zatoulaný deštník užila. Na nemocnice snad nelze hezky vzpomínat, já tam letos strávil cca 7 měsíců, no to tedy byl ROK !
Anna Čípová
8.12.2017 07:01
Elenko, u mne taky jak na houpačce. Ale vše nepříjemné je za mnou /doufám/ a ráda vzpomínám na pěkné zážitky. A nebylo jich málo. A přeji rychlé vyřešení srdečních obtíží. Článek perfektní.
Helenka Vambleki
8.12.2017 06:08
Eleno, záleží na úhlu pohledu. Tobě se zdá zážitek "malý", jiný by ho mohl považovat za "silný". Deštník našel cestu k paničce, to je přece príma! A tlak? Mám to obdobné - říká se tomu syndrom bílého pláště. Málem mi takhle nechtěli operovat žlučník. Věřím, že po návratu domů byl tlak ihned v normálu či dokonce nižžší.
Zdenka Jírová
8.12.2017 00:56
Čert vzal deštník, hlavně, že Vy jste to přežila ve zdraví. A od té barmanky to bylo milé. Také jsem jednou posílala zapomenutý župan mé spolubydlící v lázních.
Eliška Murasová
7.12.2017 20:45
Elenko, vlastně je to tak vždycky, po těch nepříjemných, těžkých situacích přicházejí dobré dny...a zase se smějeme a máme plány.Tak ať se daří! Jo, omylem jsem klikla 4 hvězdičky.
Jana Šenbergerová
7.12.2017 20:06
Elenko, co si budeme povídat, život už je takový, a právě jako takový je fajn. Přestože nejhorším zážitkem tohoto roku mohlo být moje kolabující srdce, včas se umoudřilo, abych líp přežila něco úplně jiného, o čem se mi ani mluvit ani psát nechce. Ať je zbytek roku a celý příští pro tebe/vás jen příjemný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA