ilustrační foto: pixabay.com
Na obloze vyšla hvězda
6. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
7.12.2017 18:37
Já jsem dnes byla v pečovateláku číst. Do konce knížky nám zbývá 40 stran. Měla jsem devět posluchačů a to moje dámy celé dopoledne pekly cukroví. A od paní sociální jsem dostala dva typy na osamělé seniorky v domě. Rozhodla jsem se, že tedy balíček nachystám pro obě. Tak už to mám vyřešeno.
Helenka Vambleki
6.12.2017 23:21
Čtecí babičky jim vlastně dělají radost každý týden. Včera s babulkami dole v kuchyňce pekly, já dnes četla dvěma klientům. Samozřejmě je fajn udělat radost apoň o Vánocích - k tomu z rádia pořád slyším nějakou letošní akci Ježížkova vnoučata-lidé plní přání seniorům-ať jednotlivcům, tak kolektivům. Naštěstí Elena a my bohumínští, umíme za nimi zajít nejen o Vánocích.
Libor Farský
6.12.2017 19:27
Již jsem přispěl 500- Kč na program péče o nevyléčitelně nemocné seniory. Pokud by to někoho zajímalo, mohu vyhledat více o tom, včetně bankovního spojení - ze svého výpisu z účtu.
Marie Ženatová
6.12.2017 14:53
Před vánocemi u nás chodíváme do Domovu pro seniory s koledami i cukrovím...
Lenka Hudečková
6.12.2017 14:36
U nás pomáháme nejen dětem, ale i seniorům, je to krásná činnost...a my vždy rádi pomůžeme :-)
Alena Vávrová
6.12.2017 14:17
Taky nemusím chodit moc daleko - jen k paní sousedce, co nedávno ovdověla. Dárkem v tomto případě bude i jen moje návštěva.
Jana Šenbergerová
6.12.2017 14:16
Eleno, nepochybně dobrý nápad. Také máme podobné zařízení za rohem. Třeba by se jim hodila nějaká společenská hra, která by potěšila více lidí.
Elena Valeriánová
6.12.2017 12:59
Já už to mám zařízené, zavolala jsem sociální pracovníci z našeho pečovatelského domu a ta mi vytipuje někoho osamoceného.
Zuzana Pivcová
6.12.2017 11:08
Je to dojemné a lidské, Eli, jen musím trochu víc přemýšlet, jak do toho. Domov pro seniory mám téměř za rohem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA