Rovnováha. Co dělat, když zlobí?
Ilustrační foto: ingimage.com

Rovnováha. Co dělat, když zlobí?

9. 12. 2017

Nejistota při chůzi. Pocit, že padáme. Obyčejný dřep nebo sehnutí se pro něco je najednou problém. Podobné pocity prožívá hodně lidí vyššího věku. Mnohdy to mohou být příznaky poruchy rovnováhy.

cvičení
Hodnocení:
(4.8 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mirek Vodička
Dobrý den, předem se moc omlouvám, chápu, že tohle není diskuzní fórum ale chci se zeptat o radu pro dědu. Je mu 78 let a on sám o sobě sport miluje již z dětství co jsem se dozvěděl. Se sportem pokračuje do dnes, jakožto procházky, nějaký speciální domácí kolo a ještě občas s nim zajdu na ryby. Ale začínám si všímat, že má problémy s rovnováhou, podezření se projevilo u něj doma když mi řekl ať ho chytám ale já myslel, že to říka myšleně na kočku kterou držel ale by to myšleno naopak. Co jsem se ptal rodičů tak oni si toho taky všímájí. Hledáme teď nějakou variantu jak ho dostat na nějakou léčbu, neboli trínink kde by se jednalo nějak ještě nějak o ten sport ale ne moc. Třeba dřepy, lehy, chození a podobně a já jsem narazil na tuto úsluhu https://www.votchel.cz/kondicni-treninky/, ale nevím zda se dívám správným směrem. Upřímně mi tohle přijde jako dobrá volba ale to protože nevím jak jinak na to mám jít, či jak mu pomoct. Samozřejmě doufám i na rodiče ale oni to taky nevědí. Prosím o pomoc, pochopení a radu. Předem moc děkují.
Mirek Vodička
Dobrý den, předem se moc omlouvám, chápu, že tohle není diskuzní fórum ale chci se zeptat o radu pro dědu. Je mu 78 let a on sám o sobě sport miluje již z dětství co jsem se dozvěděl. Se sportem pokračuje do dnes, jakožto procházky, nějaký speciální domácí kolo a ještě občas s nim zajdu na ryby. Ale začínám si všímat, že má problémy s rovnováhou, podezření se projevilo u něj doma když mi řekl ať ho chytám ale já myslel, že to říka myšleně na kočku kterou držel ale by to myšleno naopak. Co jsem se ptal rodičů tak oni si toho taky všímájí. Hledáme teď nějakou variantu jak ho dostat na nějakou léčbu, neboli trínink kde by se jednalo nějak ještě nějak o ten sport ale ne moc. Třeba dřepy, lehy, chození a podobně a já jsem narazil na tuto úsluhu https://www.votchel.cz/kondicni-treninky/, ale nevím zda se dívám správným směrem. Upřímně mi tohle přijde jako dobrá volba ale to protože nevím jak jinak na to mám jít, či jak mu pomoct. Samozřejmě doufám i na rodiče ale oni to taky nevědí. Prosím o pomoc, pochopení a radu. Předem moc děkují.
Marie Doušová
Zajímavý článek a poučný pro nás starší generaci.Cvičení rovnováhy se vždy hodí.Dík.
Margita Melegova
Pekny clanek, motivacni.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%