Foto: archiv autorky
Akční senior: Zase jsem šťastná na světě
4. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
6.12.2017 15:03
Elenko, tohle je moc smutný osud, ale paní Olinka žije, má rodinu, děti, vnoučata i kamarády..., tak jí přejme, aby ještě dlouho si mohla života užívat...Díky za hezký rozhovor... *****
Anna Čípová
5.12.2017 20:52
Elenko, bezva nápad udělat s paní Olinkou rozhovor. Dostala druhou šanci k životu a žije naplno. Fandím. Po přečtení tohoto příběhu jsem si vzpomněla na své známé, kteří boj s rakovinou už dobojovali.
Helenka Vambleki
5.12.2017 09:20
Eleno, to se ti opravdu povedlo. Jako vždy u takových článků-brečím tu jak želva. Taky znám několik žen s podobným osudem, bohužel, jedna už tu není. Taky vidím rozdíly, jak to která nese. Paní Olina to vyřešila velice dobře a je příkladem pro ostatní onkopacientky. Dávám sto hvězdiček.
Marie Seitlová
4.12.2017 19:49
Elen je to krásně napsaný životní příběh o Olince bojovnici. Přeji ji i Tobě jen krásné dny a zdraví.
Věra Ježková
4.12.2017 14:54
Elenko, děkuji za velice lidský a působivý příběh. Paní Olgu moc obdivuji. Na mamo vyšetření chodíme jistě každá s obavami – a pak ta úleva, když to dobře dopadne. Také jsem měla období, kdy mi hodně padaly vlasy (nemám žádnou hřívu) - asi ze stresu. Byl to strašný pocit. Přeji paní Olze hodně zdraví a sil.
Oldřich Čepelka
4.12.2017 14:36
Většinou smutný, ale pěkně napsaný příběh. Fakt je, že takových lidí je množství, sám některé znám, nesou svůj "osud" a nepřestávají být aktivní. To se mi moc líbí, když člověk zcela nezatrpkne.
Marie Ženatová
4.12.2017 14:28
Díky za velmi krásný životní příběh. Přeji moc a moc zdraví a dalšího neutuchajícího elánu...
Marie Doušová
4.12.2017 14:20
Smutný příběh ,ale s dobrým koncem a to je dobře. Přeji vám oběma moc zdraví a sil do dalšího života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA