FOTO: autorka
Příliš zženštilý nebo gay?
5. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
22.12.2017 11:06
Experimentování s jiným mužem nikdy, dělá se mi zle s při pouhé myšlence. Naopak něžné lesbické páry mohou být krásné na pohled.
Marie Doušová
5.12.2017 14:17
Gay, ano, existuje a buďme k nim vstřícní a přejme jim krásný a dlouhodobý vztah. Zženštilost mužů je většinou daný výchovou. Někdy mám pocit , že je moc chlapců, kteří nechtějí dospět. U maminky je jim dobře , mají veškerý servis a tak si ženu nehledají.
Zuzana Pivcová
5.12.2017 10:56
Článek je velmi zajímavý, obsahuje hodně silný osobní pohled a názor na problematiku. Vlastně dvě odlišné problematiky. Homosexualita je daná a byla odjakživa, i když muži ještě navenek vypadali normálně mužsky. O to víc se však tajila a v některých státech je dodnes trestána jako něco nepřístojného (ale to dělala i SS se svými příslušníky). Pokud jsem se dočetla, tak muži mají o své orientaci jasno už v pubertě, kdežto u žen to může být ve stádiu hledání. Zženštilost je něco jiného, tam je to hodně ovlivněno všemi těmi faktory, vedoucími k potlačování mužského principu, které uvádíte. Osobně nemám ráda přílišné zviditelňování a ostentativní demonstrace svých práv - v žádné podobě.
Blanka Macháčková
5.12.2017 10:53
Homosexuální orientaci chápu, nevadí mi, respektuji požadavky menšinových skupin, jen si stále nemohu zvyknout na její veřejné projevy. Ostatně projevy intimity na veřejnosti nemám ráda ani u heterosexuálních párů. (Že by závist?) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA