Fotoreportáž: Už odchází
Foto: autorka

Fotoreportáž: Už odchází

29. 11. 2017
výlet
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
Nadi, fotky jsou hezké, ale ten pozdní podzim už méně, předzvěst zimy mne netěší. V tomhle počasí trpím, k životu potřebuji sluníčko. Moc se těším na jaro, už aby...:-))
Naděžda Špásová
Díky za vaše příspěvky, jsem potěšena. Blanko, taky už bych to jaro brala. :-)
Blanka Macháčková
Naďo, moc pěkné. Přiznám se, že se už těším na fotoreportáž Jaro už přichází. Cítím z fotografií tu nepříjemnou zimu.
Zdenka Jírová
Tuto část podzimu a celého roku vnímám jako nejméně příjemnou. To už není ten příjemný, lehce nostalgický barevný podzim, který mám ráda. v tuto dobu se už hlásí paní Zima dost drsnými prostředky, hlavně studeným větrem , mlhou a chladem. Nejvíce mi vadí tma, která převládá i přes den. Až napadne sníh, bude to veselejší.
Eliška Murasová
Hezké rozloučen . Možná pod dojmem článku, tam ten vítr vnímám.
Jana Šenbergerová
Mám podzim ráda a procházka s vámi mě dobře naladila. A to nebe!
Lenka Hudečková
Nadi, včera byla venku vlezlá zima, bez sněhu. Takový podzim, ať raději odejde a nastane hezká bílá zima...Nebo??? Už se moc těším na jaro... Ale fotoreportáž máš moc pěknou :-)
Marie Ženatová
Díky za hezké podzimní fotečky...
Libor Farský
Hezké, ale já už se také těším na jaro.
Elena Valeriánová
Hezké loučení s podzimem. My jsme se pokoušeli o totéž v sobotu na Rejvízu. Vítr byl opravdu hrozný a tak jsem zavelela k úplnému. Spoušť na foťáku jsem zmáčkka asi jen dvakrát. Naďo, podívej se na FD na můj TIP, mohlo by Tě to zajímat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%