FOTO: Ladin – Vlastní dílo pro commons.wikimedia.org
Zážitek roku: Jako členka rodiny
2. 12. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
4.12.2017 20:32
Krásný článek.Naštěstí nám po ní zbyly písničky.Taky si je ráda pouštím a vážím si toho,že zůstala věrná Moravě.
Jitka Chodorová
3.12.2017 20:16
Krásně napsané paní Julie, mám podobné pocity jako vy, Věru jsem milovala pro její nádherný hlas, ale i upřímnost, léta jsem jí posílala hlasy do Zlatého slavíka, a 2krát jsem jí slyšela zpívat naživo na koncertě. Jedinečná zpěvačka dokázala rozechvět moje nitro, naštěstí tu zůstaly její písničky. Ale ona nám tu moc chybí.
Věra Ježková
3.12.2017 16:02
Hezky napsané. Věru Špinarovou jsem měla ráda. Ovšem milovala jsem Waldemara Matušku. Byla jsem dokonce zapálit mu svíčku na hrobě.
Zdenka Jírová
2.12.2017 23:57
Věru mám stále ráda, její hlas je nenapodobitelný. Někdy si udělám u počítače "hudební večer", najdu si stránku se staršími písničkami, mezi kterými nechybí Tenkrát na Západě a další. Je hezké, že jste na ni vzpomněla ve svém zajímavém článku.
Zuzana Pivcová
2.12.2017 19:52
Úplně v mládí jsem dávala přednost pražským - Kubišové, Přenosilové. Špinarová nebo i Rottrová zůstávaly tak trochu stranou mého zájmu, protože je televize tolik nedávala. Vkus jsem si vytříbila až mnohem později. Z časopisů jsem navíc věděla o různých smutných okamžicích života Věry Špinarové. Měla opravdu krásný sytý přírodní hlas, který je bez školení dán jen jedincům. Jsem ráda, že po ní zůstaly alespoň její písně. Díky, Julko.
Naděžda Špásová
2.12.2017 19:29
Julie, nejste sama v dojímání se nad ztrátou nám cizích lidí. Občas to mám podobně. Věry Špinarové je škoda.
Helenka Vambleki
2.12.2017 17:46
Nádherně napsané, taky ji miluji. Poslouchám ČR Ostrava a tam jsme ji jako patriotku mohli naštěstí slyšet o něco víc než na jiných rádiích
Alena Várošová
2.12.2017 17:15
Špinarovou jsem obdivovala a budu obdivovat celý život,jaký měla dokonalý hlas.Škoda,že není mezi námi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA