Foto: autorka
Zážitek roku 2017: Telefon, čtyři kočky a dva psi
29. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
1.1.2018 14:59
Někdy se události tak semelou, že si člověk říká, že to není možné. A kdo to nezažil, těžko pochopí. Rok 2017 je za námi a doufám, že na konci roku 2018 budete moci vybírat ze zážitků příjemnějších. To Vám upřímně přeji.
Marie Doušová
2.12.2017 09:35
Moc vám všem děkuji za příspěvky , které mě potěšily.Můj celý tento rok byl samá katastrofa,ale život jde dál a tak musím věřit v lepší budoucnost.
Eva Mužíková
30.11.2017 22:07
Maruško, jak se to říká - co Tě nezabije, to Tě posílí. Prožila jsi velmi náročné dny, aby jsi poté získala čtyřnohého kamaráda. Tak si to oba užívejte.
Helenka Vambleki
30.11.2017 17:50
Tak doufám, že vše špatné už je na několik let vybráno...a hned od 1.ledna bude jen a jen dobře.
Blanka Macháčková
30.11.2017 05:19
Přeji vám v roce 2018 jen samé veselé a příjemné zážitky. Zasloužíte si je.
Zdenka Jírová
29.11.2017 23:57
Jste úžasná. Také si s dcerou !vypomáháme" s krmením koček, každá máme po dvou. Pro mne je to vždy výlet na půl dne, protože, i když bydlíme ve stejném městě, každé na opačném konci. Musím přestupovat na MHD a pak jít ještě kus do kopce pěšky. Ale jdu, když je to potřeba.
Jana Šenbergerová
29.11.2017 20:30
Občas je člověk vržen do takového víru událostí, že se sám nestačí divit, jak všechno zvládá. je dobře, že všechno dobře dopadlo a vy nakonec získala psího kamaráda. Asi už jste ho moc potřebovala a vesmír to zařídil.
Zuzana Pivcová
29.11.2017 16:25
Je vidět, že jste obětavá a že jste to dělala nejen kvůli dceři, ale i kvůli těm samotným zvířatům. Máte můj obdiv. Co se týče telefonu, jsem na tom podobně. Patřím také k těm, které zvonění telefonu nebo příchod SMS občas zneklidní, že se něco nemilého děje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA