Foto: archiv autorky
Můj velmi akční senior, nejšťastnější ve vzduchu
27. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Iva Havelková
7.1.2018 10:17
Dobrý den, ještě jednou děkuji za všechny vaše reakce a paní Macháčkové i k blahopřání k výhře. Vzhledem k tomu, že můj akční senior těsně před vánoci havaroval na náledí na dálnici a totálně zrušil auto, měla jsem plno starostí a teprve dnes jsem otevřela tyto stránky a tím se dozvěděla o své výhře.Mám velkou radost. Přítel je v pořádku, ale předvánoční stres se tímto zážitkem zvýšil na maximum. Tak nám držte palce, ať naše lety i jízdy už vždycky dobře dopadnou...a přeji všem krásný, úspěšný a insprativní nový rok. Iva
Blanka Macháčková
18.12.2017 10:09
Blahopřeji k výhře. Je plně zasloužená. Přeji vám hodně akčních zážitků.
Iva Havelková
6.12.2017 16:01
Děkuju vám všem, co jste mi tu napsaly, je to milé. Abych vás uklidnila, ono zvládnout ten uragán dá někdy hodně práce, ale stejně jsem moc ráda, že ho mám (((o:
Marie Seitlová
28.11.2017 21:54
Je vidět, že se nenudíte a přeji ještě hodně akčních let ve vzduchu i na zemi.
Eva Mužíková
28.11.2017 19:53
Šťastná to žena ... tak ať vám to štěstí oběma ještě dlouhá léta vydrží:))))))
Olga Štolbová
28.11.2017 05:23
Fandím a závidím. Škoda, že jsem se nenarodila o pár let později, teď už toho moc nestihnu. Ivo, napiš zas brzy něco povzbudivého, třeba pár lidí nalákáš. *****
Alena Vávrová
27.11.2017 23:05
Jak jde o lítání, jsem celá pryč. Tak i z vás dvou a moc vám fandím, poletuchové ;-)!
Naděžda Špásová
27.11.2017 17:28
Ivo, přeji vám oběma ještě spoustu krásných, takhle akčních let. Máte doma šikulu.
Zuzana Pivcová
27.11.2017 17:08
Označení měla paní Iva v názvu, kde to k tomu hezkému titulku nevypadalo úplně nejlépe. Informaci, že jde o soutěžní příspěvek, dáme dodatečně pod článek. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA