Foto: archiv autorky
Moje sbírka panenek 2
22. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Vymětalová
5.10.2019 10:35
Zdravím z Jeseníku. Také sbírám panenky, ale ani zdaleka nedosahují takového počtu jako vaše. sou krásné !
Libor Farský
17.2.2018 15:18
Růženko, protože na Vás nemám přímý kontakt, dovoluji si Vás touto cestou požádat o laskavost. Rád bych použil některý Váš obrázek ke svému článku ,který právě dokončuji a bude tam řeč i o panenkách. V závěru bych potom chtěl umístit odkaz na vaše nádherné panenské video. Mohu? Pokud ne, prosím o zprávu na: lifa.takeiteasy@seznam.cz
Alena Tollarová
23.11.2017 16:58
To je krásných panenek! Na čtvrté fotce druhá zleva je panenka, kterou jsem měla a jmenovala se Andělka. I krojovanou jsem měla, i chodičku ... Bohužel žádná z mých panenek se nezachovala, abych přispěla do sbírky.
Alena Várošová
23.11.2017 15:57
Tak to je moc dobře,že jste nám svou sbírku nádherných panenek opět ukázala.pamatuji si ji z r.2014 a přeji Vám,aby Vás ty panenky nezlobily a přinášely Vám jen a jen radost. Vám přeji Růženko hodně zdravíčka,krásná a cenná sbírka.
Eva Mužíková
23.11.2017 09:50
Růženko, jsem ráda, že jsi se objevila, psala jsem Ti před časem email, mám pro tebe panenku, ale nereagovala jsi. Tvé panenky znám ještě z 60k, jsou nádherné. Tak jestli máš na mne kontakt, prosím ozvi se...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA