ilustrační foto: pixabay.com
Případ pro záhadology: Kde se vzala pomoc...
23. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
23.11.2017 19:13
No jo, omlouvám se, já myslel, že to byla od Marcelky taková parodie na různé záhady. Pokud je to příběh opravdový, pak obdivuji, Marcelko, Tvoji duchapřítomnost. Zavolat na psa by mne, obávám se, nenapadlo.
Zuzana Pivcová
23.11.2017 16:22
Libore, mně to veselé nepřipadalo a takovou reakci bych nečekala. To vyprávění znám samozřejmě už celá ta léta. Psychologové nebo psychiatři tvrdí, že u lidí s abnormálně silnou představivostí může dojít k určitému zhmotnění. Já si ale osobně myslím, že to byla pomoc ze strany naší maminky, která v té době už měla nakročeno na druhý břeh. Můžete si myslet, co chcete. Zažili jste někdy nehmotnou bytost?
Věra Ježková
23.11.2017 15:49
Tajemný příběh. Třeba opravdu ten pes patřil vojákovi. Ale určitě bych se také bála. Možná trochu míň, mít těch skleniček v sobě víc.
Libor Farský
23.11.2017 13:26
Vždyť je to spíš veselé. Přidám vtip. Slečna se také vrací domů z tancovačky již za tmy. Najednou za rohem proti ní muž a již docela blízko. Zarputilý výraz ve tváři a zeširoka rozpřažené ruce. "Ten mě znásilní, na těch střevíčkách mu už neuteču. A ještě mi roztrhne tuhle krásnou novou blůzičku," řekne si to nešťastné děvče. Začne si tedy blůzičku rozepínat. Muž je už u ní a řekne: "Uhni, kurvo, nesu sklo!"
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA