Budějovické seniors defilé 2017
Fotografie: Ledax České Budějovice

Budějovické seniors defilé 2017

2. 12. 2017

Začátkem října proběhl v rekonstruované budově Sálu Beseda 2. ročník Budějovické seniors defilé 2017.

Zralé dámy zavzpomínaly na mládí, čaje, koncerty a tanečky. Nyní šup, šup, seřadit se a módní přehlídka začíná. Předvedly svrchní ošacení různých velikostí Gerry Weber, Oděvní galerie, klobouky (Tonak), brýle (Optika). Vhodné na vycházku, schůzku, akci či posedět u kávy. Hostem večera byla Lady Dermacol Olga K.

Dámy sklidily zasloužený potlesk téměř od 300 diváků, vždyť móda je přeci zábava.

Prima pokoukání, poznáte ičkařky?

Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Dámy, moc děkujeme. Libore - keep smiling! ;-)
Dagmar Bartušková
Zuzko, to jsem netušila. Myslela jsem, že Jitka poslala s článkem omylem fotky loňské. Proto jsem ji níže žádala o dodání nových snímků. Jsem mimo domov, a tak jsem měla za to, že nám již agentura letošní fotky a video zaslala. Honzovi můžeme jen děkovat, dělal co mohl. Nechápu sice, proč to Jitka bez fotek poslala, ale - jak se říká, hlavně zdraví. :-)
Eva Balúchová
Důležité je,že to byla príma akce a i diváci i modelky si jí užili.Holky,fandím vám,moc vám to sluší.
Zuzana Pivcová
Přišel Jitčin článek bez fotek, byly tam jen 2 odkazy na českobudějovické weby. Tak jsme ho zatím nevydávali a Honza psal Jitce o fotky. Od té chvíle jsem už článek neviděla, až jako vydaný. Honza dle předpokladu použil starší fotky, aby tam článek další dobu neodpočíval. Nepovedlo se spíš nedodat k takové akci fotky. Bohužel.
Dagmar Bartušková
Článek pojednával o Seniors defilé 2017. Snímky modelek však byly z loňského Seniors defilé 2016, tudíž neměly se stávajícím článkem nic společného . Fota neměla být doplněna, ale vyměněna za současná. Po "dodání " letošních snímků" byl článek během pár hodin "uložen", takže vlastně nebyl o ničem. Ne, to se opravdu nepovedlo.
Jitka Mošovská
Fajn, doplněno, dík.
Lidmila Nejedlá
Jitko, zdařilá akce. Všem to sluší a tobě zvlášť.
Jitka Mošovská
Vloudila se chybička, prosím redakci, o doplnění z roku 2017.
Libor Farský
Ale Ájo, už tu byly fotky, kde se všechny usmívaly a modely byly o to krásnější. Musel bych to asi dlouho hledat a teď mám jiný program.
Jitka Hašková
Moc to všem slušelo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%