Jaroslav Moravec - Mlhavé ráno
Známe vítěze fotosoutěže Obrázky podzimu i autory snímků do kalendáře na rok 2018
19. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Krabsová
10.1.2019 19:39
Fotografie se mi moc líbí. U většiny je vidět profesionální přístup. Gratuluji :-)
Helenka Vambleki
20.11.2017 16:47
Plejáda výborných fotografů...a skromně jsem se zařadila mezi ně, i když jsem se snažila kouzlo okamžiku zachytit levnějším kompaktem :-) Už se na kalendář moc těším. Samozřejmě jsem ráda, že na podzim na něm opět uvidím své kaštánky-letos jsem je fotila v den svých narozenin-takže to je/A bude/ vlastně takový můj narozeninový kaštanový dortík :-)
Marie Doušová
20.11.2017 13:16
Kalendář bude překrásný a všechny snímky se moc povedly. Gratuluji vítězům .
Jitka Hašková
20.11.2017 12:58
Těším se na kalendář, mám velkou radost, že redakce vybrala fotky kaštanů od Helenky Červenky.
Alena Tollarová
20.11.2017 12:43
Mýliti se je lidské a může se stát, co se stalo. Díky za vysvětlení, Honzo. Také se těším na měsíc, ve kterém budu vídat toho naštvaného psa. A samozřejmě i ostatní krásné snímky. Kalendář i60 v naší kuchyni už má svoje místo a bude mít i v příštím roce.
Elena Valeriánová
20.11.2017 11:39
Honzo, děkujeme, bude to krásný kalendář. Miluji toho malého naštvaného psíka, co nemá rád nákupy. :-) A ten jesenický vodopád - nádhera, jsem prostě patriot. A tak bych mohla psát o každé jednotlivé fotce, z každé dýchá krása a váš um, děkuji přátelé.
Jan Raška
20.11.2017 11:21
Jak jsem vysvětlil na chatu Redakce, vyměnili jsme včera vybrané zimní fotografie za snímky, které vyhrály loňskou soutěž Obrázky zimy. Ty se správně měly objevit v kalendáři. Tímto se za chybu ještě jednou omlouvám. A ještě si dovoluji malou změnu - vyměnili jsme také letní snímek pana Lubomíra Měkoty s názvem "Sázava", který je téměř totožný s podzimním snímkem. Tak aby nebyly v kalendáři dva stejné. Náhradníkem se stal snímek paní Jiřiny Votavové "Letní osvěžení". Díky za pochopení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA