Afrika: jak se na cestu připravit a kam se podívat
FOTO: CK S.E.N.

Afrika: jak se na cestu připravit a kam se podívat

17. 11. 2017

Téměř všichni navštívili Afriku – tedy vlastně Egypt nebo Tunisko. Přitom na tomto kontinentu je spousta zemí, kde se našinec nemusí bát, a které teprve na objevení čekají - Jihoafrická republika, Namibie či Botswana. Kouzlu Afriky je totiž velmi snadné propadnout.

Afrika cestování
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Černoška na fotce vypadá dobře. Ale jet kvůli ní až do Afriky je zbytečně drahé. A co se týká krajiny, ta u nás se mi líbí víc.
honza jirak
tu jsem viděl v Praze na náplavce. je pěkná
Jarmila Komberec Jakubcová
Pře několika lety jsem navštívila Keňu. Pobyt v hotelu v Mombase byl slušný ale na ulicích města velmi nebezpečno. V národním park Tsavo je možno vidět hodně zvířat, ale dnes bych už tam neletěla. Ani už nelétám do Egypta, který jsem každoročně v tomto období navštěvovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%