Foto: archiv autorky
Modelkou na jeden den - Fotoreportáž
17. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
18.11.2017 04:11
Ta naše Alenka zraje jak víno. Když se na jaře 2015 objevila zde v soutěži outfit, mnozí jsme ji sjeli. Dnes si myslím, že firma Cellbes vybrala velice dobře, protože tak přirozená krásná žena se hned tak nevidí.
Alena Vávrová
17.11.2017 21:27
Alenko, bezva, moc se ti to splnění životního snu povedlo. Jen tak dál. Fotky z Tallinu taky bezva a těším se na ty tvoje další.
Zuzana Pivcová
17.11.2017 20:42
Moc hezké. Modelka i celá akce!! Jak už jsem někde napsala. Proč dávat za Ženy jako inspirace neustále ty vyžehlené a počítačově upravené hollywoodky??
Hana Rypáčková
17.11.2017 19:44
Hezké a zajímavé, moc ti to přeji. Ať ještě se ti naskytnou další výzvy a další úspěchy.
Soňa Prachfeldová
17.11.2017 19:21
Alenko, Tvoje půvaby Ti byly naděleny do vínku, měla jsi i v mládí podobné úspěchy? Gratuluji, krásné ocenění, žes mohla jet do Tallinnu a užila jsi si všeho. Tak doufám, že příští rok nás zase budeš takhle skvěle reprezentovat !
Alena Várošová
17.11.2017 17:55
Děvčata ,moc děkuji za krásné a upřímné příspěvky.Jsem mile překvapena,že se vám moje fotoreportáž z Tallinnu líbila a také,že mne nevidíte jen zvenčí,jjako to pozátko,ale poznaly jste jaká opravdu jsem a toho si velmi vážím.Jitko,žádná péče o své vlasy,Stačí dvě barvy od pidlookých,fén nepotřebuji,nechám vlasy schnout přirozenou cestou.Žádné přípravky na zábaly,laky nepoužívám.Na to nemám čas a jsem taky pohodlná,co se týče péče o sebe.Přiznávám.že jsem k sobě tvrdá, až nepřející dopřát si nějakou péči na kterou samozřejmě mi peníze nechybí. Jiné fotky od manažerky co fotila ona ještě nemám,pošle mi je v 46 týdnu,kdy by měly být zveřejněny profesionální fota z Tallinnu.Také chci poděkovat redakci,že mi reportáž zveřejnila a posunula mě fotky jak jsem je původně měla a pak se mi nějak samy zpřeházely.Přeji vám všem hezký večer!!!
Jana Šenbergerová
17.11.2017 17:44
Jej, až teď vidím, že jsem neodklikla, co jsem napsala ráno, tak jen krátce. Krása nepotřebuje vylepšování, jen péči a obdiv. Alenko, ty pečuješ, já obdivuji. Díky za sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA