Modelkou na jeden den - Fotoreportáž
Foto: archiv autorky

Modelkou na jeden den - Fotoreportáž

17. 11. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Ta naše Alenka zraje jak víno. Když se na jaře 2015 objevila zde v soutěži outfit, mnozí jsme ji sjeli. Dnes si myslím, že firma Cellbes vybrala velice dobře, protože tak přirozená krásná žena se hned tak nevidí.
Ladislav Vesecký
Stále hezká a elegantní dáma. I fota jsou krásna.
Zdenka Jírová
Elenko, moc Vám to sluší.
Alena Vávrová
Alenko, bezva, moc se ti to splnění životního snu povedlo. Jen tak dál. Fotky z Tallinu taky bezva a těším se na ty tvoje další.
Zuzana Pivcová
Moc hezké. Modelka i celá akce!! Jak už jsem někde napsala. Proč dávat za Ženy jako inspirace neustále ty vyžehlené a počítačově upravené hollywoodky??
Hana Rypáčková
Hezké a zajímavé, moc ti to přeji. Ať ještě se ti naskytnou další výzvy a další úspěchy.
Soňa Prachfeldová
Alenko, Tvoje půvaby Ti byly naděleny do vínku, měla jsi i v mládí podobné úspěchy? Gratuluji, krásné ocenění, žes mohla jet do Tallinnu a užila jsi si všeho. Tak doufám, že příští rok nás zase budeš takhle skvěle reprezentovat !
Alena Várošová
Děvčata ,moc děkuji za krásné a upřímné příspěvky.Jsem mile překvapena,že se vám moje fotoreportáž z Tallinnu líbila a také,že mne nevidíte jen zvenčí,jjako to pozátko,ale poznaly jste jaká opravdu jsem a toho si velmi vážím.Jitko,žádná péče o své vlasy,Stačí dvě barvy od pidlookých,fén nepotřebuji,nechám vlasy schnout přirozenou cestou.Žádné přípravky na zábaly,laky nepoužívám.Na to nemám čas a jsem taky pohodlná,co se týče péče o sebe.Přiznávám.že jsem k sobě tvrdá, až nepřející dopřát si nějakou péči na kterou samozřejmě mi peníze nechybí. Jiné fotky od manažerky co fotila ona ještě nemám,pošle mi je v 46 týdnu,kdy by měly být zveřejněny profesionální fota z Tallinnu.Také chci poděkovat redakci,že mi reportáž zveřejnila a posunula mě fotky jak jsem je původně měla a pak se mi nějak samy zpřeházely.Přeji vám všem hezký večer!!!
Jana Šenbergerová
Jej, až teď vidím, že jsem neodklikla, co jsem napsala ráno, tak jen krátce. Krása nepotřebuje vylepšování, jen péči a obdiv. Alenko, ty pečuješ, já obdivuji. Díky za sdílení.
Jitka Mošovská
Příjemný zážitek. Aleno, u Vás obdivuji péči o tak dlouhé vlasy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%