Mohou v sedmdesáti růst svaly? Ano a cvičení se vyplatí
Ilustrační foto: ingimage.com

Mohou v sedmdesáti růst svaly? Ano a cvičení se vyplatí

7. 11. 2017

Dospělý člověk ztrácí v průměru každých deset let přes tři kila svalů. Není divu, že když se řekne starý člověk, většinou si představíme buď někoho hodně hubeného, slabého. Nebo  naopak někoho pokrytého vrstvami tuku. Zpravidla ne člověka s pevným svalstvem. Ale dá se to změnit.

cvičení životní styl
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milan Žák
Nepřestával bych se snažit, podpořit to určitě jde. Já miluju sport už od mladí, měl jsem podobný problém, to je holt stáří- Zlepšilo se to když jsem zkoušel popdpořit zdraví vitaminem d a b, které jsem bral spolu s bylinkami na energii v doplnku XXXX (nepovolená reklama). Podpůrně to rozhodně pomáhá. Jinak neznám asi už nic co by mi nějak zaručeně pomohlo.
Zdeněk R
Dobry den. Dá se to nějak podpořit? Táhne mi na 60 a celý zivot jsem se aktivne hybal a sportovat, ale už začíná být velký problém udržet svaly, natož nějaké nabrat. Pohybu a sportu mám stále dost na můj věk, takže to problém nebude. Spíše mě zajímá jestli tomu nemohu pomoct nějak jinak.
Danka Rotyková
I já mohu potvrdit, že dlouhodobý trénink spočívající třeba v pravidelné denní svižné chůzi udělá s tělem malý zázrak, kterého si všimnou i ostatní. Jak se říká, všechno je v hlavě.
Jana Šenbergerová
Už zase cvičíme. Svaly opravdu zesílí, mám to vyzkoušené. Čím delší prodleva, tím víc to jde ztuha. :-)
Blanka Macháčková
Určitě pravdivé. Jen se přinutit. Pokud máte psa, přinutí vás on. Pokud ne, je to na vás.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%