Foto: autorka
Fotoreportáž: Labutě a hřbitov
7. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
8.11.2017 16:37
Díky, Naďo. Osobně vídám labutě jen v létě v Týně, jinak nemám příležitost. Fotky jsou moc hezké.
Jana Šenbergerová
7.11.2017 23:02
Labutě už jsem dlouho neviděla, zato hřbitovů jsme navštívili několik, dnes také jeden. Na labutě se dobře kouká a hřbitovy se pěkně prochází. Pěkné, Naďo.
Alena Vávrová
7.11.2017 20:02
Moc hezky Ti to fotí, Naďo!Také jsem milovnice a pozorovatelka labutí. Hřbitovy sice moc nemusím, ale tento je takový přírodní a příjemný na pohled. U nás probíhá revitalizace zeleně hřbitova, a tak tam skoro všecky staré vzrostlé stromy šly k zemi a vypadá to tam teď příšerně. Asi to bude běh na dlouhou trať.
Naděžda Špásová
7.11.2017 19:03
Moc děkuju za vaše krásné hodnocení. Opravdu si toho moc cením. Dík :-)
Elena Valeriánová
7.11.2017 18:14
Labutě jsou mé vděčné objekty na fotografování. Vodní plocha na níž jsou labutě je kouzelná. Hřbitovy mám ráda, ale fotky nám z nich nepodařené. Je to těžká disciplína. Naďo, díky za hezké fotoprocházky.
Miluše Hasenohrlová
7.11.2017 17:46
Naďo, povedlo se. To spojení labutí a hřbitova je moc zajímavé. Obojí mě uklidňuje.Fotky máš na 1, líbí se mi ty bílo-hnědé labutě.A celý bílý je asi labuťák ??
Eva Mužíková
7.11.2017 14:43
Dobrý Naďo, fakt dobrý. Také jsem nafotila spoustu fotek na našem hřbitově, chtěla udělat galerii a nepodařilo se mi to. Všechny fotky měly po straně pruhy. Foť dál, umíš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA