Staré lásky se vracejí
Ilustrační foto: ingimage.com

Staré lásky se vracejí

13. 11. 2017

Stává se to mnoha lidem. Po řadě let potkají někoho, koho kdysi měli rádi. A cítí to znovu. I když jsou spokojeně zadaní, když mají rodiny, svůj život. Stává se to kdykoli, ve čtyřiceti i v sedmdesáti.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Kuželková
Zajímavý článek,tak trochu se vrátit do minulosti,kdo tvrdí,že to nikdy nedělal,tak podle mě lže.Já osobně,dost často si vzpomenu na "nějakého Beránka z Čelákovic"(doufám,že se sem nepodívá ,haha,i když proč ne,ráda bych věděla,jak se má.To jsou taková přáníčka,když člověk momentálně nemá co "kutit"
Xxx Xxxx
já jsem bohužel ta na té druhé straně - manžel po 40ti letech - podle mě "hezkého manželství" - potkal svoji ovdovělou první lásku a "tahá se s ní" - já jsem to neustála a odstěhovala se od něj a stále ještě jsem se s tím nevyrovnala. Bolí to. Myslete na partnera - zda to stojí za to a jak ublížíte.
Marie Muchova
Ano, stalo se mi to a.... bylo to moc hezke.. akorat mame oba sve rodiny a ja jsem to vzdala...
Marie Faldynová
Právě jsem přijela ze semináře, kde nám psycholog vysvětloval, že každý vztah se do nás nějakým způsobem zapíše a i po letech se to zapsané objeví. Často silněji, než by člověk čekal. Promiskuita tak může člověka úplně připravit o schopnost udržet si dlouhý vztah.
Elena Valeriánová
Já se se svou první láskou potkat nemohu. Před spoustou let spáchal i s manželkou sebevraždu, neměli spolu dobrý život. Nejhorší bylo, že po nich zůstaly čtyři docela malé děti. A jiné lásky, byly, ale jsou vzpomínky jsou zapadlé hodně hluboko. Nemám chuť ani potřebu je vyvolávat.
Dana Tomanová
Staré "lásky" asi nebyly dostatečně "zaláskované", když nepokračovaly dál...asi je lepší nekřísit je, nevracet se, nepátrat po mnoha letech po tom, co bylo a jít dál, jak řekl kamarád: "odrezovačem zašlý lesk neobnovíš"... a má pravdu.
Alena Tollarová
O žádné z mých dávných lásek nemám informace, nevím, kam se ubíral jejich život. Ale je fakt, že by nebylo špatné sednout si ke kafi a probrat, co život dal. Nic víc.
Helena Lišková
Ano,staré lásky se vracejí.Prožila jsem tento víkend se svou první láskou a bylo to neskutečné.Neviděli jsme se skoro padesát let.Tehdy nám bylo kolem 14 let,bylo to krásné a nevinné.Teď už to tak nevinné nebylo,ale jsem šťastná,že jsem něco tak úžasného a krásného,směla prožít.Oba máme své rodiny a rozhodně nechceme svým partnerům,dětem a vnoučatům ublížit,či něco měnit.Ale jestli se dožijeme,tak příští rok ve stejnou dobu...
Alena Vávrová
Nj, stará láska nerezaví. Ale stejně je asi nejlepší raději potkat lásku novou ;-).
Věra Ježková
Na svou první lásku ze střední školy si občas vzpomenu. Neříkám si „co by, kdyby“, vyprchala krátce poté, co odjel studovat vysokou školu do jiného města. Ale moc ráda bych věděla, jak žil, jak se má.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%